Pe ce dam banii: pereti pictati

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Decat sa visam la cai verzi pe pereti, mai bine sa fim cu capul in nori, sa ne pimbam cu o nava spatiala, sa ne facem decorul psihedelic pentru seri colorate sau sa aducem natura in forma stilizata in casa noastra. Cum? Prin picturi pe pereti, desigur. Oricat de amuzant pare sa arunci cu vopsea si sa imprasii culorile pe zidarie, recomandam sa apelati la profesionisti cand vine vorba de pictat pereti. 

Peretii colorati si personalizati sunt o investitie buna, o ocazie bune sa dam banii pe ceva nu neaparat folositor (decat daca incepem sa credem in cromoterapie), dar pe ceva care sa dea viata peretilor albi si tristi in singuratea zugravelii lor.

Noi am tot cautat mici picasso de apartament si mai jos am pregatit o lista a pictorilor de pereti, oameni care pot face cam orice desen si imagini la cerere:

Roxana si-a pierdut identitatea si isi spune "Pictez Pereti", denumire dupa care o poti gasi pe blogul ei, pe Facebook si in lumea asta mare. "Pictez Pereti" asta face...picteaza pereti si dupa ce am aruncat un ochi la ea pe blog putem spune ca face o treaba foarte buna, colorata si numai buna de "agatat" pe perete sau de tavan. 

Preturi: pentru picturi murale intre 100 si 1000 de lei in functie de modelul dorit.
Blog: pictezpereti.wordpress.com

Loredana Ghera se axeaza mai mult pe picturi pentru copii si pe desene care transforma camera celor mai  mici in decoruri de poveste sau in jucarii in forme mai mari. Totusi, noi am reusit sa gasim pe blogul artistei si picturi pentru oameni mari, asa cum sunt urmatoarele:Pret: in functie de comanda, nimic orientativ in lei.
Blog: www.loredana.nadrag.ro

Desene-pereti
este o echipa formata din 4 oameni, 4 artisti si desenatori care fac decoratiuni pe peretii din camerele oamenilor, in hoteluri, gradinite si cam pe oriunde pe unde sunt chemati.Pret: tot la cere se afla si pentru acesti artisti, dar pot fi gasiti si intrebati la urmatoarele numere si adrese de mail.
Blog: www.desene-pereti.ro

Copiii se pare ca sunt beneficiarii cei mai norocosi cand vine vorba de picturi pe pereti. La desene pe pereti am gasit iarasi modele pentru copii, dar din care cateva ne-au facut si noua cu ochiul cum ar fi cele cu Snoopy, Garfield lenes ca de obieci, Two Stupid Dogs sau un hipopotam aproape la fel de simpatic ca al nostru. Vestea buna e ca se pot realiza si picturi mai stilizate si nu numai personaje din desene si atat.Pret
: 100-500 lei, dupa cum e explicat aici.
Blog: www.desenepepereti.ro

Si cei de la Only Art picteaza peretii frumos si scapa albul de monotonie intr-un stil fantezist, super stilizat, colorat si, desigur, exista si varianta infantila in catalogul cu desene de pereti. Nu au afisate preturi, nici macar unele orientative, dar aici e pagina de contact pentru doritori care vor niste picturi de la o echipa de artisti plastici profesionisti.sursa foto

Blog: www.tablouri-picturi.ro

Suntem siguri ca exista multi alti desenatori care pot transforma o incapere plictisita si plictisitoare intr-un loc de refugiu colorat, vesel sau pur si simplu altfel. Daca mai aveti sugestii, shoot

Exista si varianta care s-a lipit mai usor de public, cea a abtibildurilor de perete, stickers on the walls pe care am dat banii acum ceva timp.
3 comentarii

Pe ce dam banii: pereti pictati
pictezpereti
#1 -

:)

wow nici nu stiu cum am ajuns aici. nu ma asteptam si uite ce-ati facut am ochii umezi. Multumesc frumos.
PIctez Pereti

Pe ce dam banii: pereti pictati
ursu dan
#2 -

pereti pictati

Casa dumneavoastra merita ce este mai frumos pentru ca reprezinta eticheta vietii dumneavoastra. Este un loc unde va simtiti acasa, iar armonia, eleganta si confortul sunt elementele pe care noi vi le oferim.

Fiecare colt al casei poate fi o poveste care ne traspune intr-o alta lume, de basm, intr-un taram de vis.

Picturile murale care vor acoperi peretii vor crea un ambient placut fie in caminul dumneavoastra, fie in incaperi de tip birou sau camere de hotel. Materialele folosite sunt de inalta calitate pe baza de apa, acrilice, speciale pentru camere de copii, culori vii si rezistente in timp, se pot curata usor de praf si alte impuritati.

Pentru crearea acestui taram de basm, artistii Armon lucreaza cu multa daruire, imaginatie si talent.

Pe ce dam banii: pereti pictati
Ramian.ro
#3 -

Pictura pe perete pret

Intre timp s-a imbunatatit oferta de pictura pe perete. Gasiti portofolii frumoase si pe ramian.ro si preturi accesibile oricui.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera