Pe ce dam banii: pe bilete la concerte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca tot i-am intrebat pe dragii nostri concetateni despre agenda muzicala a acestei veri, am decis sa facem si un mic buget, luat in linii mari privind cheltuielile ce ne asteapta doar la nivel local (adica fara a mai pune la socoteala si concertele si festivalurile de prin vecini). Le-am luat si noi in ordinea numerelor de pe tricou, unul cate unul.

ArtMania desi nu este aici la noi in urbe nu trebuie ratat din frica de deplasare. Festivalul are loc in perioada 15-17 iunie si va avea loc in Piata Mare din Sibiu. Preturile biletele sunt urmatoarele 120 de lei pentru cele trei zile, 55 pentru ziua 1, 75 de lei pentru ziua 2 si 15 pentru ziua 3. Aecstea sunt disponibile in magazinele Diverta, la Magazinul Muzica precum si pe site-ul bilet.ro.

Coke Live va presta timp de trei zile pe Insula Lacul Morii, si nu doua cum s-a anuntat initial adaugand la lista cu nume grele (Prodigy, Incubus, The Cult si Rasmus), petrecerea de pe 22 iunie cu  Macy Gray si PCD. Biletele asteapta pe www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Preturile difera de la caz la caz, unul pentru intreg weekendul cosa 134 de lei, unul de o zi 84 de lei, camparea costa 35 de lei/cort dar numai pentru cei care cumpara bilete pentru toate zilele. Iar cei care vor sa se "lafaie" la VIP trebuie sa sune la + 40 21 311 50 63 (Events) pentru rezervarea uui bilet care ii va costa 284 de lei.

Bob Sinclair se suprapune cu a doua zi de Coke Live, 23 iunie si spera sa stranga cat mai multi doritori la Arenele romane, biletele sunt 25 de lei si sunt disponibile pe billet.ro.

Nici nu am iesit bine dintr-un festival ca intram in altul, B'Estival de data aceasta, 29 iunie-1 iulie la Romexpo, in parcare. Biletele pentru cele trei zile costa 180 de lei, pentru doua zile costa 125 de lei si 60 de lei pentru ziua 1 si cate 75 de lei pentru celelalte doua zile (la fata locului preturile vor deveni 85 pentru ziua 1, si 95 pentru zilele 2 si 3). Iar VIP pass-urile se dau pentru cate o singura zi si costa 300 de lei, dar asa ai voie in VIP Hospitality Village :). Biletele sunt disponibile pe myticket.ro. Programul complet si detaliat aici.

Pe 7 iunie Deep Dish la Arenele Romane, iar acum biletele sunt deja 50 de lei si la intrare vor fi 75 de lei. Am ratat "promotia" cu 35 de lei biletul. Pentru achizitia minunatei hartiute trebuie sa cautam pe bilete.ro , reteaua magazinelor Diverta, themission.ro, nights.ro, Studio Martin, Magazinul Vanguardia, club La Mania (Mamaia), restaurantul Crazy (Constanta).

Multa rocareala si dat din cap pe ritmuri zgomotoase la Sepultura pe 12 iulie la Arenele Romane. Biletele vor fi puse in vanzare pe 1 iunie si vor costa 60 de lei pana in ziua concertului,, disponibile in reteaua Diverta, Club Hard&Heavy, Live Metal Club si Studio Bar, si 70 de lei la fata locului.

Tori Amos vine la Sala Polivalenta intr-o zi cu noroc, vineri 13 iulie :). Biletele costa intre 80 si 150 de lei si sunt disponibile pe bilet.ro, bilete.ro si biletelaspectacol.ro,TNB, librariile Carturesti si Magazinul Muzica.

Ultimul pe lista, momentan si primul pe lista acum o saptamana (adica inainte de a fi amanat pe ultima suta de metri) sta Chemical Brothers, aici biletele costa 85 de lei si s-au pus de mult, de mult in vanzare ca doar trebuia sa aiba loc pe 25 mai. Dar cum vremea, soarta, alinierea planetelor si karma nu a tinut cu noi, party-ul s-a mutat pe 20 octombrie. Pentru toti cei care s-au decis sa mearga la Chemical Brothers biletele sunt disponibile pe bilete.ro, Studio Martin, reteaua magazinelor Diverta, sau aici :)

Asta fara sa tinem cont de cheltuielile de adaos pe bauturica, mancarica, transport si micile suveniruri. Si desigur fara concertul pustilor mexicani, care oricat de colorati ar fi numai ieftini nu sunt.2 comentarii

Pe ce dam banii: pe bilete la concerte
Fen
#1 -

hm

Dar Peninsula si Rock la Mures? Sau Muresu e prea departe pentru voi?

Pe ce dam banii: pe bilete la concerte
adriana
#2 -

pls help a music fanatic who jumped the gun

in mod normal n-as proceda asa dar . . i need all the help i can get
grabit - luat bilet pe 3 zile cu muuuult timp in urma - prins loc eveniment bruxelles (all expenses paid) - plec marti - trebuie sa dau biletul altcuiva - inteleg sa platesc taxa pe graba da nu-l vrea nimeni :(
so, daca vreti un bestival 3-day pass la un pret mult mai mic pls mail la adriana_fjsc@yahoo.com :)

p.s. @admin - stiu ca metropotam nu e bazar but /me desperate pls don't delete

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera