Pe ce dam banii: pantofi Aiurea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Se prea poate sa fie un subiect interesant doar pentru femei, dar trebuie sa recunoastem ca pantofii sunt esentiali pentru o stare de bine. Si, daca pe langa faptul ca sunt comozi, mai arata bine si ne binedispun cu un mesaj haios sau cu un accesoriu aiurea, atunci putem spune ca alegerea pantofilor este una vitala.

Atelier Aiurea
face pantofi personalizati, in serii mici, foarte mici, cu modele non-conformiste, dar atragatoare. Nu a zis nimeni ca trebuie sa suferi pentru moda, asa ca nici fetele de la Aiurea nu s-au hotarat sa isi chinuie clientele de dragul unor pantofi frumosi. Cristina Ivan, Oana Baciucu si Alexandra Simeonov au pasit in industria pantofilor conduse de dorinta de a fi diferite.

atelier aiurea
Pantofii cuplu

atelier aiurea
Nestle - pantofi de bal


Pantofii Aiurea sunt facuti din materiale eco-friendly, panza, satin sau piele ecologica, initial veniti cu un model simplu, simplu, pentru a putea servi cu succes drept baza pentru creatiile celor trei. Inspiratia materialelor vine de unde nici nu crezi, materiale reciclabile, neconventionale, desene si schite, mesaje indraznete (I killed Barbie, Puka's next), unele amuzante, altele mai serioase (Agata-ma).

atelier aiurea

atelier aiurea

Vin acum
atelier aiurea

Numele Aiurea este folosit ca o umbrela care acopera tot ceea ce creatoarele incearca sa spuna - non-conformism, unicitate, haios, interesant, frumos, ciudat... iesit din tipare. Si dupa ce si-au prezentat pantofii in cadrul targului My grandma's backyard, fetele si-au stabilit si o clientela pe masura, mereu in cautarea unor obiecte interesante.

Atelier Aiurea s-a implicat si in proiectul Junk art made at the Zoo unde si-a prezentat pantofii decorati cu dopuri de pluta, banda audio, ziare vechi, nasturi, pliculete de ceai si mucuri de tigara, in conformitate cu tema "reciclarii".

Pantofii Aiurea pot fi comandati de pe blog sau pot fi achizitionati din magazinul Ummagumma si costa intre 140 si 220 de lei. Se primesc si comenzi, idei si sfaturi. "Producerea" unei perechi dureaza in medie cam o saptamana. Mai multe despre povestea pantofilor Aiurea gasiti aici.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera