Pe ce dam banii: paltoane si geci cu guler pufos

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sau fara guler pufos pentru cei care poseda alergii. Desi, am fi vrut sa vorbim despre lucruri mai placute cum ar fi achizitia unor costume de baie. Ah, vremurile bune cand soarele se arata in toata splendoarea pe cer, cand ne plangeam de canicula, primeam cod rosu si visam doar la plaje insorite. Ei bine, acum tot la plaje visam, doar ca acum disperarea este mai mare...

Totusi, vremea placuta de afara ne-a trezit la realitate printr-o rafala nebuna care a adus cu ea niste nori negri care refuza sa plece de unde au venit. Acestea fiind experimentate, am fost nevoiti sa sarim direct de la tricouri cu maneca lunga, la  geaca+fular+caciula+manusi. Vremea este nemiloasa cu economiile noastre si trebuie sa le spulberam pe toate pe haine groase, mai groase, poate chiar mai groase.

Din oferta bogata, lucrurile se diferentiaza rapid in functie de categorii de preturi, calitatea materialelor si capacitatea hainelor de a te apara de frig. Atentie mare, deoarece un design frumos iti atrage atentia si ajungi sa dardai de frig in timp ce astepti un autobuz. Si avand in vedere vremea, nu ar strica sa va orientati catre materiale impermeabile.

Incursiunea in imperiul cumparaturilor mi-a adus numai vesti proaste. Preturile de toamna-iarna sunt mari, spre foarte mari. La GAS o geaca cu un guler pufos costa nu mai putin de 720 de lei. La BSB un palton costa intre 365 si 650 de lei, in timp ce gecile cu forma de gogosar expandat sunt 414 lei. Modelele nu sunt extrem de interesante si impresioneaza doar prin pret. Motivi adora preturile cu 9 in coada, paltoanele sunt 409 lei, iar gecile 219 lei.

Pentru cei pasionati de casual-sport preturile sunt acestea: la Adidas gecile sunt intre 300 si 380 de lei, in timp ce vestele sunt 290 de lei. Modelele sunt interesate si au croieli dragute. La Roxy/Quicksilver preturile sunt intre 340 si 380 de lei, la Miss Sixty gecile costa in jur de 518, iar paltoanele 640 de lei. In timp ce un palton negru captusit cu blanita sintetica Replay este 1099 lei.

Kenvelo practica preturi  ok, vesta este 75 de lei, iar gecile sunt intre 169 si 189 lei.  La fel stau lucrurile si pentru Fox, geci intre 169 si 300 de lei, si Time Out, vestele sunt 220 de lei, iar gecile 280 de lei. Partea mai proasta este ca fiind la preturi accesibile sansele sa te intalnesti cu aceeasi haina pe spatele unui alt pieton cresc exponential cu pretul mic.

Nu va fie teama sunt locuri unde preturile sunt mai indulgente. La TinaR paltoanele sunt in jur de 300 de lei, iar la House of Art sunt intre 250 si 300 de lei, desi acestea au minusuri la capitolul calitatea materialelor. Nici la Jennyfer lucrurile nu se prezinta extravagant, paltoanele sunt 200 de lei, iar gecile sunt intre 139 si 190, totusi afirmatia privind calitatea materialelor se mentine.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera