Pe ce dam banii: noua colectie de casti de bicicleta Yakkay

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Yakkay, unul din brandurile vedeta la targul Eurobike (unde a primit un premiu la categoria design pentru produsul Safe One), sfideaza vremea si se prezinta cu toate armele si noua colectie pe meleagurile romanesti. Astfel, biciclistii care inca nu si-au dus bicicleta la hibernat pana in 2011 si care vor sa isi cumpere o casca, o pot face cu sufletul impacat stiind ca nu vor face compromisuri la capitolul estetic daca aleg Yakkay.

yakkayyakkayyakkayyakkay

Brandul functioneaza sub sloganul "Brainwear for smart people" si ofera o paleta larga de modele si culori doritorilor. Iar pentru cei indecisi sau care au un stil mai complex, castile ofera posibilitatea de a schimba husele (palariile, pentru ca sunt inspirate din designul palariilor) si de a trece de la sobru, la excentric in cateva minute.

Foarte adevarat ca sunt casti de oras si nu prea merg la aventuri off-road. Nu pentru ca nu ar fi eficiente in a-ti proteja scafarlia, ci pentru ca materialul textil s-ar murdari si capitolul intretinere casca ar fi foarte solicitant.

yakkay

Colectiile de casti sunt impartite in patru variante: Luzern, Dublin, Paris si Tokyo. Castile costa in jur de  400-450 de lei si pot fi achizitionate de la The Kitchen sau Ciclissmo.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera