Pe ce dam banii: intrari la piscine si stranduri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In lupta anti-caldura, Metropotam declara august Luna Apei. Tot ce are legatura cu H2O, in orice formula, chimica, artistica sau fun, va fi luat si integrat in niste articole special create pentru Luna Apei. Incepem luna speciala cu un articol util despre piscine si stranduri si cati bani ar trebui sa lasam pentru o racorire old-school.

Fericiti cei care au ramas in capitala caci si aici se pot balaci in voie. Intr-adevar, nu o vor face cu aceeasi vioiciune si cu acelasi entuziasm ca in valurile marii, dar cumva o vor scalda si o vor scoate la capat cu o balaceala la piscinele si strandurile din Bucuresti. Pentru cei care nu au incercat marea cu degetul sezonul acesta, sa vedem cat ii costa o racorire in apa si, mai ales, unde o pot face. 

metropotam la apa

Piscine si stranduri sunt multe, dar parca nu sunt destule. Sa incepem cu cele mai ieftine ca sa nu te descurajam din prima, nimanui nu-i place sa se zbata ca un peste pe uscat. In Bucuresti, exista si locuri unde poti inota pentru mai putin de 20 lei:

- strandul Cara, 10 lei de luni pana vineri, 15 lei in week-end. Mai dai ceva bani daca vrei sezlong (10 lei), umbrelutele sunt ca ciupercile peste tot si la discretie.
- strandul Giulesti, 10 lei pentru adulti, 3 lei pentru copii. Tot 10 lei este si intrarea la strandul Ciurel.
- la complexul IDM intrarea la piscina este 12 lei, dar doar pe baza cardului de membru.
- marea surpriza a acestei categorii este piscina Clubului Bamboo despre care am auzit numai lucruri de bine si unde intrarea este doar 15 lei in timpul saptamanii si 30 de lei in week-end. Atentie, plutesc fitele in apa! In schimb este foarte curat si civilizat aici.
- cand jucatorii de polo se duc sa se odihneasca, Complexul Sportiv Dinamo isi deschide portile si pentru inotatorii amatori. Asta, desigur, in anumite conditii de orar si pret: de luni pana vineri, intre 20:00 si 22:00- 15 lei, sambata de la 14:00 la 20:00- 25 de lei si duminica, de la 10:00 la 20:00- 30 de lei.Si, daca tot suntem la capitolul "dat banii", sa vedem care sunt locurile de balaceala care iti seaca portofelul/ cardul:

- la Daimon Sport Club intrarea pentru adulti este 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in week-end. Pentru copii, e cu 10 lei mai ieftin. La piscina interioara, tarifele se prezinta in euro, mai precis, o intrare este 10 euro.
- la Bleu Ciel, in timpul saptamanii, intrarea este 35 de lei iar sambata si duminica este 40 de lei.
- la Gold Tennis Club 2000, intrarile au si ele preturi de aur: 40 de lei in timpul saptamanii, 50 de lei sambata si duminica.
- un strand ceva mai scump (asta pentru ca a fost recent renovat) este Strandul Tineretului care nu este in zona cu aceeasi denumire, ci este undeva pe langa Parcul Herastrau. Aici o intrare este 20 de lei in timpul saptamanii si 30 de lei in week-end.

Pe modelul "inotam, inotam, dar ce facem cand ni se increteste pielea", iata niste oferte cu ceva in plus pe langa balaceala:

- la Bery Fitness Spa, o sedinta de inot, timp nelimitat, este 50 de lei si poti sa stai si in sauna in pretul acestui bilet.
- la Club Floreasca, de marti pana vineri intre 08:00 si 16:00 (la 16:00 trebuie sa parasesti complexul) o intrare este 50 de lei iar de marti pana duminica de la 08:00 pana la 22:00 (la 22:00 trebuie sa iesi din piscina, sa-ti iei prosopul si sa pleci) un bilet este 80 de lei. Pe langa piscina, ai acces si la sauna si la sala de fitness.

Nu puteam sa incheiem sesiunea de dat banii pe scaldari moderne, nu ca cele ale lui Creanga, fara sa mentionam si de magnificul Water Park din Otopeni. In locul cu tobogane si barcute pe apa, accesul pentru adulti este 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in week-end.

Sigur nu te-ai racorit doar din informatiile oferite asa ca, fuga la scaldat! Daca descoperi un loc nou in care apa e curata si nu e foarte aglomerat, spune-ne si noua.


Despre strandurile din Bucuresti am mai scris si anul trecut. Vezi aici locurile de balaceala cu descrierea lor.5 comentarii

Pe ce dam banii: intrari la piscine si stranduri
Bogdan
#1 -

Comentariu nou

World Class InCity - piscina, jacuzzi, sezlonguri. Nu stiu insa cat este abonamentul lunar neredus.

Pe ce dam banii: intrari la piscine si stranduri
LumeaMare
#2 -

Strand Cara

Am fost azi la Cara. Pacat de spatiu...
De schimbat pe schimbi la bude, intr-un miros de abia poti sa stai. Nu e foarte murdar dar miroase rau.
Apa cam tulbure, pe fundul piscinei simteai din cand in cand o mazga deloc incurajatoare.
Gazonul nu e gazon si iarba si pamant, asa cum a dat mama natura.
Poate ca suntem noi mai pretentiosi dar totusi, se poate mult mai bine.

Data viitoare incercam altceva si revenim cu impresii :-)

Pe ce dam banii: intrari la piscine si stranduri
Piscine
#3 -

Piscine

Decat pe alte prostii mai bine pe piscine. Fac bine la sanatate

Pe ce dam banii: intrari la piscine si stranduri
stoica daniel
#4 -

piscina clubul dipolamtilor

luni-vineri:40 ron/persoana
Sambata-duminica:60/persoana.

Pe ce dam banii: intrari la piscine si stranduri
Flaugiu Ana-Maria
#5 -

piscina Barletto

20 lei in cursul saptamanii si 40 lei in week-end

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera