Pe ce dam banii: incaltaminte de vara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu va aratati surprinsi. Stiam cu nu vor trece multe ploi si va veni vara cu tot cu acele temperaturi ridicate dornice sa invinga noi recorduri. Si pentru ca vara se dubleaza consumul de bauturi la sticle si reapare in tendinte inghetata, trebuia cumva sa incep discutiile despre cumparaturile estivale.

Si am decis sa o luam de jos, caci nu ne mai permitem sa calcam in picioarele goale glia stramoseasca. Nu de alta, dar asfaltul are tendinta de a se incinge si de a se molesi, lasand voie tuturor trecatorilor sa isi lase amprenta asupra urbei. Totusi, ne place sau nu, o specie de incaltari de vara pare mai rezistenta si mai impertinenta decat celelalte, anume slapii.

Desigur, sunt numai buni de plaja si nu sunt buni de dus la serviciu si nici nu poti sa apari la o intalnire flipaind frenetic din incaltari, dar sunt mult prea comozi pentru a fi ignorati. Desigur, cu conditia ca modelul destinat plajelor sa fie schimbat cu unul care se intelege mai bine cu asfaltul.

La Sketchers o pereche de papucei facuti de mana de la J Shoes costa 260 de lei, un pret maricel, dar modelul este unul care se muleaza perfect pe picior. Modele mai simple de la firme ca Volcom, DC sau Billabong sunt mai ieftine, intre 53 si 169 de lei. Unele modele sunt mai simple, altele sunt ceva mai decorate si sunt facute din tot felul de impletituri. Le gasiti in The Kitchen, Billabong si modele apartinand altor marci in Base si Boarders.

Magazinele cu articole sportive au inceput sa scoata modelele de vara pe rafturi si cei interesati isi pot achizitiona o pereche de sandale cheltuind cel putin 160-180 de lei. Pentru cei care adora brandurile la moda si vor sa scape ieftin de cumparaturi - fugiti la mall.

Cum vara alegem incaltaminte mai decupata intocmai pentru ca este mai cald si preferam sa lasam pielea sa respire, atunci brand-ul indicat este Geox care scoate la vanzare cateva perechi de sandale special gandite sa aeriseasca talpile picioarelor plimbate de colo-colo. Cu conditia sa platim taxa de bien etre de 299 de lei.

Si daca tot am dat o raita si prin Himalaya cautand ceva echipament montan, am vazut si preturile pentru sandalele sport, intre 89 si 270 de lei. De exemplu o pereche de sandale Northland este in jur de 150 de lei.

Si ceva special pentru publicul feminin, sandalele de la Gaz it sunt la reducere inainte sa inceapa sezonul. Perechi din colectiile mai vechi sunt 99 de lei, un adevarat chilipir, in timp ce modelele din colectiile noi trec toate de 219 lei.

Desigur o pereche de sandale de la un super -mega-extra brand costa si mai mult de 300 de lei, in timp ce incaltamintea din piele poate fi gasita la preturi intre 120 de lei si 500 de lei, in functie de magazin. Acum, degetele tuturor vor sa scape din pantofi si incaltamintea sport si ne-ar multumi daca pe timp de vara le-am lasa pe afara.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera