Pe ce dam banii: hamace

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Si daca-i prea frig pentru agatat hamacu'n parc sau in poienita, il punem in casa si privim lung pe geam. Poate ca vremea hamacelor sta sa expire, dar nu putem ignora defel efectele benefice ale statului relaxat/balansat in hamac.

Pe piata se gasesc hamace din plasa sau din panza, colorate sau simple, pentru o persoana sau mai multe, cu suport, cu bara sau cu sfori lungi, lungi. Dupa preferinte si obiceiuri.

hamac hamac

La OneStop un hamac din sfoara impletita de 200x80 cm ce sustine pana la 85 de kilograme costa 55 de lei. Iar unul din panza ce poate sustine 120 de kg costa 110 lei. Accesoriile pentru cort se vand desigur separat si costa destul de mult, sistemele de prindere sunt 30 sau 40 de lei, sforile inca 40 de lei, iar suporturile incep de pe la 370 de lei, unul de lemn fiind 980 de lei.

Hamacuri Amazonas ofera si scaune hamac ale caror preturi incep de la 160 de lei, 130 x 100 cm si cu o capacitate maxima de 120 de kg, si care ajung la 250 de lei, 160 x 130cm. Suporturile pentru hamacele scaun costa 295 si 520 de lei si sunt metalice. Mai au si hamace portabile la 390 de lei, cu dimensiuni de 249x84x69 cm si care cantaresc 12,5 kg.

Exista si hamace hand made, la Minor Swing un hamac ce vine cu rucsac si sfori la purtator costa 130 de lei si sunt disponibile mai multe modele, in dungi, florale, abstracte. Si cei ce le fac spun ca le poti agata oriunde vrei si ofera asistenta daca vrei sa ti-l montezi in casa. Se mai gasesc si hamace impletite din snur la 100 de lei si suporturi din lemn la 250 de lei, facute si ele de maini dibace.

Pana acum am avut parte de hamace colorate, pentru cei ce vor ceva mai simplu sau care vor sa se camufleze in padure Military Shop ofera o varianta mini, cu tot cu saculet de luat la purtator, impletit din fibre sintetice la 63 de lei si o varianta cu bare telescopice reglabile la 89 de lei. Totusi, cea mai interesanta oferta a magazinului este hamacul cu plasa de tantari si protectie ploaie ce costa 360 de lei. La Kaki Army Shop, hamacele simple sunt 55 de lei, iar cele cu plasa de tantari sunt 280 de lei.

In magazinele de bricolaj si in hypermakerturi in zona destinata accesoriilor pentru gradina se gasesc si hamace si suporturi pentru hamace, cele din fibre sintetice fiind mai ieftine in jur de 30 de lei, cele din panza si cu suport mai scumpe.

Daca esti dispus sa investesti intr-un hamac, vei gasi ceva sa-ti placa, oferta fiind variata. Cateva sfaturi despre cum sa iti alegi un hamac gasesti aici. Chiar, voi v-ati agata un hamac in casa?

Sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera