Pe ce dam banii: echipament snowboard colectia 2010

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In speranta ca nu mai e mult pana ninge si apucam sa ne testam nervii la cozi la telecabina si sa demagnetizam cartele in veselie, sa vedem si cu ce echipament ne putem imbogati garderoba de iarna. Oferta este colarata, mai scumpa sau mai ieftina, in functie de nevoile fiecaruia si de reducerile pe care le prindem.

Frogs Frogs

Placi


Pe partii si pe langa partii, placile all mountain sunt recomandate, fiind usurele si flexibile. Burton Custom X este considerata the board dar are si un pret pe masura, 2990 de lei. Mai sus e Vapor, extrem de usoara fiind din fibra de carbon, la 4750 de lei, iar mai jos sunt Bullet, Clash la 910 lei (pret redus) sau Feather la 1390 de lei.

Forum are Image la 1399 de lei, bun daca esti la inceput in ale datului cu placa, si Star la 1699 de lei. Image vine cu un gimmick pentru amatorii de desene, in ideea ca ii poti personaliza imaginea folosind doar un marker si talentul de fill in the dots. Iar pentru cei atenti la buzunar au modelul Scheme la 1249 de lei, redus cu 40%.

Daca vrei sa te apuci de trick-uri in locuri amenajate sau aiurea pe balustrade, atunci mai bine te uiti dupa ce ceva cu forma twin, pe care o poti balansa mai bine. Placile pentru freestyle sunt mai moi, mai usoare si dupa caz ceva mai scurte decat cele pentru all mountain, dar mai late. La Forum gasesti Manual 1549 lei si Scallywag 1649, Burton are Feelgood 2350 lei si Twin 1950 lei.

Si daca vrei ceva strict de park, in ideea ca ai si unde sa le incerci, poti opta pentru un GTwin la 1425 de lei, pret redus, Hate la 1400 de lei, Yougblood Chillydog la 1799 de lei sau Destroyer Chillydog la 1949 de lei.

La Straja

Legaturi

Pentru incepatori sunt ok legaturile Stilleto 730 de lei, colectia noua, sau 452 de lei varianta 2009, pe freestyle merg Freestyle, 560 de lei, Cartel, 990 de lei, sau Faction la 799 de lei si Shaka la 1049 lei, iar pentru park Malavita, 1250 de lei, este cuvantul cheie.

Boots

Preturi ceva mai mici la boots, la reduceri sunt in jur de 340 - 360 de lei o pereche din colectia de anul trecut si incepand de la 560 de lei, Invader pentru incepatori, cele din colectia 2010, pana peste 1000 de lei, Kicker de la Forum. Si desi e printre cele mai ieftine bucati de echipament este si cea mai importanta, ca degeaba ai super placa daca nu te impaci cu bootsii si vei resimti alegerea la sfarsitul zilei.

Daca nu vrei sa iti comanzi online echipamentul si vrei sa-l pipai nitel intainte, Burton se gaseste la Boarder's si Himalaya, iar Forum la H2O. Echipament de snowboard mai vand si cei de la Base, marca agreata fiind Nitro, si Frogs cu Sapient si Lamar. Daca nu vrei sa investesti prea mult in echipament si doar vrei sa vezi cum e sa te dai cu placa, poti incerca echipamentul Crazy Creek de la Intersport, considerabil mai ieftin, dar nu e ceva care sa te tina.

Citeste si:
Echipament de snowboard I si II
Cum iti alegi echipamentul de snowboard
Cum iti intretii placa de snowboard

Daca iti iei ceva fain, nu uita sa le pui pe coolio.ro sa iti vedem si noi echipamentul de iarnaNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera