Pe ce dam banii: de unde poti cumpara online incaltaminte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din diverse motive, cumparaturile online pot usura viata omului, in special atunci cand stii ce vrei si lipseste doar url-ul magazinului de unde sa ti le comanzi. Cu pantofii, pare ceva mai dificil, daca nu nimeresti marimea, daca sunt prea ingusti sau prea lati... probleme care se pot rezolva urmand sfaturile legate de alegerea marimii potrivite de pe site-ul cu pricina.Pantofi in serii limitate

Aici oferta se adreseaza mai degraba segementului feminin care se poate rasfata cu creatiile futuriste si indraznete ale Andreei Szilagyi de la NES, cu dulcegariile Cocai Zaboloteanu sau cu creatiile Angelei Vasiliu de la Papucei.ro. Preturile nu sunt foarte mici, incep de pe la 200 de lei, dar modelele sunt foarte interesante si mai greu de replicat in masa.

Shoes - skate and street

Aici oferta este mai bogata si magazinele online nu lipsesc. Cunoscutele magazine de urban-skate-snow au si o varianta pe net, pentru cei ce nu ajung sa atinga marfa pe raft. Avem Boarder's, H2O, Frogs, Base si Kickback, fiecare cu ofertele lor si brandurile pe care le aduc, Globe, Gravis, DC, Osiris, DVS, Vans, Volcom sau Converse. Preturile incep de pe la 160 de lei pentru tenisi si slip-ons, iar la adidasi sunt in jur de 260-350 de lei.

Ocazii speciale

Pantofi de dans, pantofi pentru mirese cu stil, modele mai speciale pentru ocazii si mai speciale gasesti la pantofisenzationali.ro, la 200 de lei perechea, sau la Passion Shoes, unde preturile incep de la 360 de lei.

Pentru audienta masculina

Incaltaminte comoda marca Terra Plana la pantofioutwear.ro, accentul este pus pe confort si pe design-ul simplu, si alternative sport pe mycloset.robazuka.ro, incepand de la 180 de lei.

Mai stiti si alte site-uri de pe care se pot comanda pantofi?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera