Pe ce dam banii: costume barbatesti, pentru acele zile speciale

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru nunti, botezuri, interviuri de angajare, zile in care vrei sa le faci o farsa colegilor abandonand tinuta ultra-casual, pentru diverse chermeze cu staif sau cine stie ce alta ocazie speciala unde nu ai voie in tenisi si jeans. Mai mult pentru segmentul masculin, dar poate le vine in ajutor si fetelor care vor sa-si chinuie jumatatile cu o cravata asortata la un pantalon cu dunga si sacou in trend.

Unirea Shopping Center

La House of Art gasesti cele mai mici preturi, un costum bleumarin in dungi costa 350 de lei, iar pretul mediu este de 450-500 de lei pentru toata gama magazinului.

La Bigotti preturile incep de pe la 800 de lei, in timp ce la Cavaliere si Alb si Negru (aka magazinul pentru miresici) preturile sunt mai mari si incep de la 1.000 de lei, cea mai ieftina varianta. Costumele cu croiala mai moderna si un material mai bun, ce te-ar putea tine o perioada buna, sunt peste 1500 de lei.

Peek& Cloppenburg

A venit, s-a deshis si a facut ceva ravagii in segmentul office. Preturile sunt pentru mai toate buzunarele. Daca il iei pe bucatele, pantalonii incep de la 200 de lei, dar nu exceleaza la capitolul material, o pereche ok in raportul calitate-pret este 300 de lei, iar sacourile incep de la 300 de lei. Ceea ce te duce si la pretul de inceput al unui costum complet, 600 de lei cu noroc. Desigur ca pentru o calitate mai buna, brand si un model mai nou, mai cool 800 de lei este pragul limita.

Tata si Fiul


Mai local si teoretic mai ieftin, dar nu neaparat. Costumele costa 700 sau 1200 de lei, iar un frac este 900 de lei.

O alta varianta economica este Apaca, au mai multe magazine de desfacere in cadrul fabricii si poti scoate un costum bunicel pe la 400 de lei.

Desigur, majoritatea magazinelor ofera si servicii de croitorie pentru mici modificari, unele gratuite altele pe bani, in functie de complexitatea modificarilor sau urgenta lor, incepand de la 10 lei.

La aceste costuri se adauga si camasile, al caror pret incepe de la 90 de lei, si cravata sau vesta, si uite cum au zburat 1.000 de lei pentru o tinuta formala.

Sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera