Pe ce dam banii: cizme de cauciuc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vremea ploioasa se dovedeste de neconsolat si ne plange des pe strada. Asezonate mai ieri cu gropi, drumurile acum sunt presarate cu balti. Si atunci ce ne ramane de facut pentru a evita sa ne udam la degetele? Si parca am vrea sa fim ceva mai indrazneti la capitolul incaltaminte rezistenta la ploaia insistenta... Si ne aducem aminte de moda copilariei cand mama ne puneam pelerina pe umeri si ne incalta in cizme de cauciuc.

Suna bine si suna uscat! Cizmele de cauciuc din copilarie au infruntat toate furtunile salbatice care amenintau sa ne ia pe sus cu tot cu umbrelute. Dar am crescut (in ciuda vointei noastre) si nu mai putem intra in vechea pereche de cizme. Asa ca trebuie sa mergem din nou la cumparaturi.

Sa nu ne panicam! Cizmele de cauciuc sunt asociate de cele mai multe ori cu clasa muncitoare si sunt privite cu snobism si ignorate. Dar in nici un caz nu trebuie pierdut din vedere aspectul lor practic si nu trebuie neglijat nici cel estetic. In tarile vecine, cizmele de cauciuc nu sunt deloc o rusine si sunt disponibile in zeci de modele care mai de care mai colorate.

Pentru unii purtatul cizmelor de cauciuc este o traditie pe care nici nobilii nu au ignorat-o. Dovada a faptului ca iubesc acest accesoriu sta perechea gigantica de cizme din imagine.

Cizmele de cauciuc au reintrat in tendinte de vreo doi ani si cu siguranta persoanele cu ochiul ager deja le-au scos la plimbare prin oras. Pentru cei care sunt mai putin pasionati de moda, dar ingrijorati de sanatatea lor, cizmele de cauciuc sunt o investitie ce nu trebuie trecuta cu vederea. Tina R a avut anul trecut o colectie pictata manual, care practic garanta ca ai o pereche unica de cizme in picioare. In sezon au fost 80 de lei, iar la reduceri au ajuns chiar 10 lei.

O alta varianta pentru bugete reduse sunt cizmele de la Nexxus care costa 95 de lei si sunt decorate cu un model ecosez (in patratele). Desi pretul este ok, modelele sunt putine. Si la Kenvelo aparusera cateva modele colorate in dungulite sau cu buline la un pret ceva mai maricel, peste 100 lei. Totusi cele mai frumoase modele sunt cele care sunt disponibile la Miss Sixty si la Killah, dar si preturile erau considerabil mai mari.

Pentru a va imbogati garderoba cu o pereche de cizme de cauciuc este suficient sa va faceti curaj sa frecventati un complex comercial, cel mai bine unul cat  mai aproape de casa. Si daca va simtiti aventurosi cu siguranta ca o vizita in locuri mai putin apreciate, Bucur Obor sau IDM se va dovedi fructuoasa. Preturile se invart pe la 100-150 de lei, dar cu siguranta ca la o marca mai renumita sunt mai mari.

Singura problema care se ridica este ca e mai greu sa asortezi cizmele de cauciuc la... costum si cravata :)

Sursa foto thumb5 comentarii

Pe ce dam banii: cizme de cauciuc
Iulia
#1 -

Comentariu nou

M-am bucurat cand am citit articolul, pentru ca chiar am nevoie de cizme de cauciuc, insa am batut tot orasul si nu am gasit nimic. Am vazut intr-o revista unele mai fitoase cu 220 de ron ceea ce depaseste bugetul pe care l-am alocat pentru cizmele de plastic...
Acum sunt dezamagita si va rog sa nu ne mai dati indicii gresite!

Pe ce dam banii: cizme de cauciuc
Flo
#2 -

Unde in Romania-Bucuresto

Si in Bucuresti unde gasesc astfel de cisme?

Pe ce dam banii: cizme de cauciuc
Arkona
#3 -

anu asta

Ce dragut articol=)vesel
Vreo idee pe unde se gasesc anu asta?

legat de ce o scris cineva mai sus:cauciucul nu este plastic;n-au nici o legatura

Pe ce dam banii: cizme de cauciuc
Cleo
#4 -

Cizme de cauciuc

Au avut in noiembrie la Nexus pe Magheru vis-a-vis de Hotel Lido la 90-150 lei. Si la Leonardo prim Mall.

Pe ce dam banii: cizme de cauciuc
lykathe
#5 -

cizme cauciuc in magazine din Romania

De unde pot cumpara cizme de cauciuc aici in Romania ? {magazine fizice sau online}

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera