Pe ce dam banii: ceasuri de perete

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Tic-Tac-Tic-Tac-Tic-Tac-Tic-Tac-Tic-… unde este Tac? A disparut, ceasul din perete a incetat sa faca zgomot si cauzele pot fi multiple:
  • vechiul ceas primit cadou de la bunicu' a decis sa renunte la pastrarea traditiei seculare si his old ticker a cedat
  • pentru ca insista sa faca pe ceasul desteptator si sa caraie nitel odata cu razele soarelui am fost nevoiti sa ii aratam partea mai dura a dragostei pentru obiecte (sub forma unui bocanc cu talpa groasa)
  • de zgomotos ce se dovedea la ora 3 dimineata a trecut printr-un proces de lifting din care nu isi mai revine (tot de la talpa de bocanc i se trage)
  • la cutremur a cazut din cui
  • dupa ce am renovat sta ca nuca in perete
  • ceasornicarul a zis ca nu discuta cu chinezarii si refuza sa-l repare si nici dupa trei seturi de baterii schimbate acele nu se misca
Acestea fiind enumerate urmeaza sa ne reorientam economiile spre ceva care sa se potriveasca mai mult cu starea noastra de spirit, nevoia de liniste si noile decoratiuni. In functie de cat de darnici vrem sa fim putem sa ne orientam catre obiecte demne de eticheta pop-culture, usor de observat prin culorile indraznete si formele usor abstracte, in genul celor care pot fi gasite la magazine ca ZaZu si Kare. Preturile incep pe la 50 de lei, dar ajung si pana la 200 de lei. Cu siguranta oricine va admira noul ceas de perete.

Daca vrem ceasuri cu o eticheta de designer atasata mandru de cate un ac sau pe in spatele vreunei cifre (ceas cu care ne putem lauda la multi, dar pe care il vor intelege putini), atunci va trebui sa golim mai cu spor pusculita deoarece preturile cu greu se lasa mai jos de 300. O astfel de bijuterie a tehnicii si a esteticii moderne cu sau fara influente clasice poate fi gasita la Intro si Innova.

La capitolul bugete mai micute dar cu bunul-gust la purtator, ne putem orienta cu sufletul impacat catre magazine precum Bam Boo si Interior. Aici preturile merg pana in 100 de lei de cele mai multe ori si oferta este bogata in modele pentru toate preferintele.

Si o vizita in Unirea se poate dovedi fructoasa daca stii unde sa te uiti. Calea aproape corecta trece prin magazinele cu decoratiuni de la parter unde ceasurile incep de la cateva zeci de lei si merg pana la 10-25 lei (sfat treceti pe la Sephora si Sarra Blu). Totusi de cele mai multe ori modelele si calitatea produselor lasa de dorit.

Cei care isi doresc un model unic de ceas pot incerca aici. Asa cu siguranta nu se fac nici un fel de compromisuri la capitolul estetic si asa putem darui tuturor un ceas cu fata noastra zambitoare. O varianta unicat se poate obtine mai usor de la standurile de imprimat aflate in Unirea, lanaga scara rulanta.

In speranta ca am eliminat de pe lista cu dorinte ceasurile-icoana cu tot cu beculetele de rigoare sau tot felul de combinatii fantasmgorice intre harti-scoarta de copac-tablou-ceas-electronic-detector de incendiu, va dorim sa gasiti cu usurinta ceasul de perete perfect.

Sursa foto thumbNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera