Pe ce dam banii: ceasuri de mana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
ApoCeasurile sunt indispensabile atunci cand nu ai parte de o viata fara griji, cu multe sedinte sau intalniri, cu deadline-uri la orizont, sau cand tii la punctualitate. In speranta ca nu viseaza nimeni la un model high end pe care sa il gaseasca sub brad, mai jos aveti cateva variante.

swatch
sursa foto

Swatch are de toate, de la modelele simple, din plastic, cu bratari colorate ce costa in jur de 200 de lei, pana la cele fantezie ce sunt intre 250 si 400 de lei, cele clasice cu bratari din piele, 500 de lei, sau din inox, 600 de lei, sau cele slim, la 370 de lei. Chiar si modele mai ciudatele sau oversized. Rezista in timp, mai putin bratarile din plastic care se cojesc dupa circa un an, daca sunt expuse foarte mult la umezeala, nu sunt top of the line si nu vei impresiona cu ele, dar sunt o solutie pentru un buget mediu. Au reprezentante in Unirea Shopping Center si mall-urile orasului (Plaza, Vitan) si in reteaua Cellini.

Pe partea de funky-urban si mai ciudatele se afla si marcile Nooka, Alessi si Lip comercializate de Clockwise. Preturile incep de pe la 400 de lei, un model Alessi Kaj cu design de Karim Rashid si ajung si la 1550 de lei, cat este un Nooka Zon cu un mod de citire stil clepsidra sau clasic digital.

O varianta mai ieftina, dar pe traiectoria stilului minimalist este cea a ceasurilor Too Late, 75 de lei, disponibile la Idelier si Wagner. Sunt foarte simple, arata ca o bratara de plastic si au un ecran micut. Sunt destul de rezistente la lovituri, chiar daca ai sansa sa dai peste cap mecanismul daca il busesti des.

g shock
sursa foto

Apoi mai e Casio, cunoscut prin ale sale G-Shock, butacanoase si ultra rezistente, ale caror pret este in jur de 400 de lei, are si alte modele mai clasice precum Standard, in jur de 250 de lei, sau Lineage, 220-250 de lei.

In seria ceasurilor mai scumpe gasim Tissot la preturi ce incep de la 960 de lei si urca lejer la 2370 de lei si mai mult, Longines  care are preturi de pe la 4220 de lei, Rado  de la 5370 de lei si desigur Omega, 12.100 de lei in sus. Asta daca ai ceva bani de investiti intr-un ceas, calitatea desigur este incomparabila cu modelele servite en-gros.

Pentru iubitorii de branduri exista modele Calvin Klein, Boss sau Tommy Hilfinger, mai fashion friendly, ale caror preturi incep de pe la 700 de lei. Daca vrei performanta si nu doar un design frumos, poate ar fi mai bine sa te uiti dupa altceva dar daca forma este cel mai important lucru, atunci merg si acestea.

Majoritatea brandurilor de mai sus sunt disponibile in magazinele de bijuterii de la Unirea Shopping Center sau din mall.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera