Pe ce dam banii - agende: intre un bine frivol si un rau necesar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Planificari, deadline-uri si alte liste... Le gasesti pe toate in agenda ta de toate zilele, care, in ciuda zvonurilor ca e out of fashion, demonstreaza exact opusul. Chiar si atunci cand sta blanda pe birou sau nerabdatoare in geanta, agenda spune destul de multe despre tine ... chiar si fara sa fie deschisa.

poza 3
Cum movul e in tendinte, daca nu schimbi agenda,
macar innoieste postit-urile.


De exemplu, daca ai o agenda "nationala", cat se poate de banala, trebuie sa accepti realitatea ca nu te ocupi suficient de imaginea personala sau, din contra, vrei sa fii discret. In sedinta nu vrei ca tocmai agenda ta sa atraga atentia! Gasesti agende neutre la Diverta la preturi intre 6,99 (A5 nedatata) si 19,55 lei (A4 datata). In acceasi categorie se inscriu si aceste agende, care reusesc sa infrunte vremurile cu look-ul lor lucios, la un pret destul de mic, in jur de 20 lei.

poza 5
O agenda asemanatoare costa la Diverta in jur de 34 lei,
iar pe site-urile specializate apare la preturi de pana la 36,5 lei.

In schimb, daca esti un manager de succes, care succes vrei sa  iasa din totii porii agendei personale, vei rezolva  aceasta prioritate cu un pret incepand de la 100 lei (agende mai mici) pana in jur de 675 lei (tot in piele, cele mai bossy).

Trendul in ce priveste agendele din piele este pielea ecologica, iar trendul si mai general in ce priveste agenda este agenda electronica. PDA-urile sunt astazi agendele celor mai tehnologizati dintre noi, iar preturile lor variaza intre 300 si 4.100 lei.

Eu nu as da o agenda colorata si cocheta pe un PDA electronic, asa ca o sa ma opresc la cat de trendy sic pot fi agendele din hartie. Number one ar fi cele de la magazinul La Clara, de pe Calea Victoriei nr.  83-85.

poza 6
Aceasta este imbracata in material textil, care pe prima
coperta e acoperit de nasturi sidefii - 85 lei.


poza 7
O agenda ca o poseta sexy. Costa 65 lei

poza 8
Si una retro cool, tot de la La Clara, cu un pret de 90 lei.

Agende foarte cochete si colorate gasesti printre genti si alte accesorii si la Accesorize, pe Magheru, intre Scala si Patria. Cele mici au preturi de 11 si 14 lei, iar cele mai mari, de un roz bombon usor isteric, usor ironic, sunt la 22 lei. Mergi si la La Strada Deco pentru agende dungate, pe care le gasesti la aproximativ 28 de lei, iar din noua colectie iti vor face cu ochiul cele colorate haios.

poza 9
Agende La Strada Deco: cea mai mare 28 lei,
cea albastra 19, iar cea portocalie 16 lei.

Pentru agende cu coperte patinate, cu arabescuri in culori de piele roasa, ca sa te dai putin dandy, mergi la Innova. Le gasesti la preturi intre 9 si 15 euro. Iar daca vrei sa fii posesorul unei agende decorative, dar nesofisticate, la Kare e foarte posibil sa gasesti ceea ce cauti cu aproximativ 20-25 de lei.

Acum cateva zile am vazut la Dalles un fel de agende tematice, din colectia Taschen, dedicate unor personalitati ca Gaudi, Dali, Klimt, Frida Kahlo. Agendele arata asa si costa 49,9 lei.

Si pentru ca tocmai mi-am taiat articolul asta de pe agenda, va las sa puneti pe a voastra ce va intreseaza mai mult, ramanand ca maine probabil sa verificati agenda ca sa va amintiti ce e de facut.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera