Pe ce dam banii: accesorii pentru bicicleta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cum adica doar masinile sa fie tunate? Bicicletele nu sunt cu nimic mai prejos, ba din contra, se pot personaliza si adapta preferintelor tale foarte usor.

Unele accesorii pentru bicicleta sunt indispensabila sau cel putin asa ar trebui sa fie. De exemplu, nu ar trebui sa lipseasca farurile (macar un headlight), reflectorizantele, lantul, pompa sau claxonul. Teoretic nici vesta reflectorizanta nu ar trebui sa lipseasca, dar hai sa zicem ca nu mergem noaptea pe o sosea intunecata, in padure.

Mai este o categorie intermediara, de accesorii semi-indispensabile, cum ar fi suportul pentru bidonul de apa, cosul de bagaje sau geanta de ghidon. Cu mp3 playerul pe bicicleta nu suntem de acord, decat daca e dat incet si auzi zgomotele junglei urbane sau ale padurii mioritice. Bizon in trafic sau urs sincer in padure, pe ambii e bine sa-i auzi inainte sa ajunga ei la tine.

Ce-i mai puteti adauga bicicletei? In primul rand un ciclocomputer, sa vedeti cum si cat de eficient ati pedalat. Va arata viteza, caloriile arse, timpul si alte lucruri cu care sa va dati mari in fata prietenilor. Nici un GPS (sau aici) nu strica deloc, mai ales daca va place sa va plimbati cu bicicleta in locuri mai putin cunoscute si nu vreti sa va rataciti.

Si, daca tot vreti sa va dati mari, cumparati sau construiti un suport pentru camera foto/video pentru a o prinde bine pe ghidon si a filma fiecare moment al downhill-ului. Se poate si cu helmetcam, un motiv in plus sa nu pici in cap.  Filmuletele rezultate sunt spectaculoase.

Zicea cineva ca bine ca la bicicleta nu poti sa dai muzica tare. E, ba nu! Uite sistem stereo de boxe numai bune de montat pe bicicleta, desi nici asta nu e un lucru pe care sa ni-l dorim prea mult. Merg cu ipod-ul, cu mp3 player-ul, telefonul. Si, apropos de telefoane, suportul pentru iPhone nu putea lipsi. Sau suportul pentru orice tip de telefon.

Bineinteles, ii puteti pune si led-uri si neoane, daca vreti. O sa fiti ca omul din luna coborat pe pamant, ceea ce probabil ar fi amuzant. Biciclete tunate cu neoane n-am vazut inca prin oras, dar nu e timpul pierdut.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera