Pe ce dam banii: accesorii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mici chilipuri ne asteapta in cele mai ciudate locuri. Nici nu trebuie sa ne facem griji ca nu avem timp sa alergam prin magazine in cautare de mici accesorii, atunci cand putem sa ne inspiram si sa comandam on-line. Nu ne aruncam pe brand-uri mari, ci pe lucruri facute cu drag de catre maini dibace.

Una dintre surprizele Internetului in materie de catalog de produse am avut-o cand am descoperit pe flickr, Estera's earings. Poze, preturi, how to order, totul era acolo printre albume cu priveliste, statui si flori ale altor utilizatori. Multe, multe fotografii cu cercei, rotunzi, patratosi, ovali, dreptunghiulari, rosii, albastrii, galbeni, negri, verzi... cu flori, cu forme geometrice sau cu desene. Foarte adevaratele spusele lui Pokemon got to catch them all. Cerceii au preturi intre 10 si 15 lei, inelele sunt 20 de lei, iar brosele sunt 15. Mai tarziu am aflat si despre site. Imagini aici

Pentru ca ne tot  placeau lucrurile din Catwork, doar ca nu ajungem prea des acolo am gasit  o alta modalitate pentru a obtine toate lucrurile de care avem nevoie.  Mai intai ceramicele, deoarece suntem interesati si de lucruri pentru imbodobit casa, nu?

cercei

cercei

cercei
Sursa

Apoi avem colectia de cercei inspirata de natura :), facuti din bucati de scoici sau lemn pictat.

cerceiSursa

Si una dintre primele descoperiri, cercelusii facuti din ceramica si textil. Din pacate pe acestia din urma nu mai putem sa ii comandam via e-mail, ci trebuie sa mergem neaparat la magazin. La Rhada se mai gassc coliere (30 de lei) si brose (15 lei).

cercei

cerceiSursa

Am mai gasit si cerceii cu dedicatie. Fiecare pereche are langa asternute dou-trei randuri in care incepe povestea lor. Poveste care se continua de indata ce ajung in urechiusele noastre. Sunt facuti din lem sau pasta colorata si costa 20 de lei.

cercei

cercei
Sursa

Eartricks se imparte in trei colectii organic, mineral si ceramic. Tijele folosite sunt facute din argint, motiv pentru care sunt si ceva mai scumpi, in jur de 40 de lei. De venit, vin intr-o pungulita de hartie tare draguta, perfecta pentru un cadou.

Si toti cei care au o legatura speciala cu papaya pot incerca bijuteriile facute de Ilie, cercei, coliere si bratari facute din materiale naturale, metale inoxidabile si sticla.

cercei
Sursa

Acestea fiind zise si comenzile facute, nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam sa vina pachetul cu noile accesorii.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera