Pe ce dam banii: abonamente la sala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Se presupune ca primavara este un anotimp numai bun de mers la sala. Printre motivele care sprijina aceasta teorie stau lunile de iarna petrecute la caldurica, fara prea mult efort si cu o ratie de sorici si sarmale din belsug pe la jumatatea anotimpului. Plus ca vine vara acum si deja reprezentantele sexului frumos isi scutura de praf fustitele scurte, dar care pana atunci mai fac cateva sedinte de aerobic cat sa se asigure ca este totul ok.

De departe cel mai pretios abonament la sala din cate exista prin Bucuresti este cel de la World Class. Aproape 2000 de euro pentru un abonament de un an, cu 4 sedinte cu un antrenor personal si acces la toate cluburile World Class la orice ora din intervalul de functionare.

Pare scump si intr-adevar este un serviciu folosit mai mult de companii, dar daca iei in considerare faptul ca ai acces la piscina, sauna, solar, sala de fitness, aerobic, pilates si cycling (spinning), atunci parca incep sa se justifice preturile. Si da este adevarat, este un loc foarte select, dar este un pret scump pe care il platesti pentru exclusivitate.

Un alt club de fitness care se mentine in forma prin abonamente cu multe zero-uri este Bamboo Fitness Club din zona 1 Mai. Un abonament pe un an costa 1000 de euro. Pe langa serviciile clasice de bodybuilding, aerobic, sauna si masaj, sala pluseaza cu spinning, kick box, sans sportiv, pilates si ore dedicate viitoarelor mamici, desfasurate cu prezenta unui fizio-kineto-terapeut.

Cine ar fi crezut ca in zona Obor tocmai s-ar gasi unul dintre cele mai mari centre de wellness din capitala? Si uite ca asa este... caci pe acolo se gaseste Larkoti. Are trei etaje cu sali de fitness, sali de forta, sala pentru aerobic si dans, solar, fitness bar, sauna, bazin de inot si restaurant. Ai pana si un panou de alpinism daca iti doresti. Abonamentele se fac pe 6 si 12 luni, si pornesc de la 80 de euro pe luna.

IDM Club este un loc apreciat de multi pentru servicii. La prima verificare a listei de preturi, nici la acest capitol nu sta rau. Pana cand incep sa se contureze mai bine cifrele. Pentru a te numi membru timp de sase luni achiti 600 de lei, iar apoi prelungirea valabilitatii cardului de membru depinde de suma cheltuita in cele sase luni precedente.

Si nu te speria, nu ai cum sa nu cheltuiesti nimic in plus in incinta deoarece fiecare ora de fitness, aerobic et all se plateste, sauna se plateste, accesul la piscina se plateste, solarul se plateste, prosopul se plateste. Nu-ti fie teama vestiarul si garderoba sunt gratuite.

Din taramul abonamente la sala la preturi accesibile gasim Matrix Gym, Oxygen Club si Lotus Sport. Abonamentele pe o luna se invart intre 80 si 120 de lei, in functie de numarul de sedinte. Si pentru domnisoarele care prefera o sala care sa le fie dedicata atunci Get Fit Gym este locul pentru ele, abonamentele incepand de la 110 lei.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera