Pe ce dam banii: USB Stuff

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La ce or sa se mai gandeasca? Se pare ca nici un obiect nu este prea mare sau prea mic pentru a fi conectat la calculator printr-un port USB. Cand au numit legatura aceasta Universal Serial Bus nu erau pusi pe sotii. Chiar lucreaza pe plan universal. Cred ca toti am citit pe Internet despre tigai, jucarii si chiar si vibratoare care se conecteaza prin USB, dar cate din aceste minunatii se gasesc si pe la noi?

USB este folosit pentru a conecta la calculator mouse-uri, imprimante, scanere etc. Datorita multitudinii de astfel de periferice de care ai nevoie pentru a trai decent astazi, au aparut huburile USB. Un astfel de dispozitiv are mai multe porturi USB si se conecteaza el insusi la calculator prin aceeasi metoda. Scopul huburilor este sa ofere calculatorului o mai mare versatilitate si sa se evite ingramadeala de cabluri.

Avand la dispozitie o metoda simpla si rapida de a conecta accesorii de la calculator si de a le incarca (deoarece prin cablul USB se pot alimenta unele electronice, cum ar fi mp3 playere de exemplu), producatorii au primit carte blanche in privinta a ce pot produce pentru a scoate bani de la computer geeks.

Incepem cu ceva simplu si traditional. Plita de incalzit cana de cafea. Un accesoriu indispensabil pentru orice sclav corporatist in devenire. Am minti daca am spune ca nu ne-a facut si noua cu ochiul de cateva ori (in toiul iernii, cand era frig si bine).

De la plita de incalzit cafeaua si pana la catel care vrea sa aiba relatii intime cu calculatorul insa este cale lunga. Priviti doar la aceasta potaie potenta care costa doar 35 de lei. Viagra not included.

Daca iar te bate mama la cap ca o sa-ti manance creierii calculatorul, atunci poti sa cumperi un aromatizator USB si astfel sa nu mai trebuiasca mama sa dea bani pe Glade si alte minuni. Acum asteptam sa apara aparatul de tantari cu port USB. :)

Un alt accesoriu USB de sezon ar fi ventilatorul. Imperios necesar si haios in acelasi timp, il gasim pe fungift.ro la pretul de 49 de ron (plus taxe de transport).

Continuam seria de articole de vara cu racitorul de bauturi USB care insa va fi disponibil de la inceputul lunii viitoare.

Pentru fumatorii inraiti exista scrumiera cu port USB, care te buzzuieste cand capacitatea de a retine mucurile a ajuns la maxim. Faceti-va singuri un cadouas. Costa doar 13 lei.

Pentru voyeurul care se ascunde in oricare dintre noi exista acum binoclul/camera video/camera foto care se conecteaza prin USB.

Cum am spus, ideea era sa gasim cateva accesorii USB care sa se gaseasca si pe la noi, nu sa va cream false dorinte cu papucii care se incalzesc prin USB sau friteuza prin USB. Asteptam cu nerabdare ziua in care astfel de comori se vor gasi si pe site-urile noastre.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera