Pe ce dam banii: Karaoke

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cuvantul "karaoke" vine din japoneza, de la "kara", gol, si "okesutora", orchestra. Nu e neasteptat deci faptul ca ultima inovatie in materie de karaoke vine tot din Japonia.

Karaoke implica, in general, un bar, un grup de oameni mai mult sau mai putin alcoolizati, o melodie pe fundal si un ecran cu versurile (pe care cantaretii amatori oricum nu prea le nimeresc). Pentru unii e un simplu mod de a se distra; pentru altii este singura ocazie sa isi arate capacitatile vocale; pentru altii este o ocazie perfecta de a rade de nefericitii care au impresia ca ceea ce fac se numeste "cantat".

Dar pot aparea doua probleme: daca nu vrei sa te faci de ras in fata lumii, ci doar in cadru restrans? daca nu ai varsta necesara pentru a intra sau ramane intr-un loc unde se consuma alcool? Ok, la noi nu verifica nimeni actele, dar in alte parti da.

Karaoke - Hi-Kara

Drept urmare a luat nastere Hi-Kara, cel mai mic aparat de karaoke din lume. Hi-Kara arata ca un cub cu latura de 7 centimetri si cantareste 150 de grame, adica e foarte portabil. Solistii amatorii pot citi versurile de pe ecranul LCD de 2.4 inci si pot zbie canta in headsetul special. Probabil ca producatorii s-au gandit ca ideea de a auzi pe cineva cantand fara muzica de fundal e cam proasta, asa ca aparatul se poate conecta si la difuzoare.

Hi-Kara va fi disponibil in octombrie si va costa cam 100 dolari... deci sa speram ca moda nu va prinde si la noi, pentru ca riscam ca, pe langa manelele pe care le asculta vecinul de la 3, sa avem parte si de interpretarea sa proprie a capodoperelor.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera