Pe ce dam banii: Hai Romania!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Trei culori cunosc pe lume, iar in aceasta perioada parca niciodata nu au parut mai frumoase. Nimic nu se compara cu un campionat international de fotbal ca sa trezeasca pasiuni patriotice in sufletul celor mai cinici dintre noi. Si daca tot vrem sa ne imbratisam identitatea tricolora, atunci de ce sa nu se reflecte asta si in bugetul pentru shopping?Calea cea mai buna de a te apropia cat de cat de fotbalistii care ne reprezinta in Elvetia este sa faci rost de un tricou al nationalei. Pana de curand, acest lucru era cvasi-imposibil datorita faptului ca Federatia Romana de Fotbal nu scotea asemenea produse la vanzare. Anul trecut insa, in urma unui parteneriat cu Adidas, tricouri pentru nationala Romaniei au fost puse la vanzare in magazinele firmei. La Adidas gasesti atat tricouri replica (la un milion de lei) cat si tricouri autentice (150-170 de lei), si daca vrei sa-ti completezi tinuta... sorturi (140 de lei) si treninguri (330 lei).

Tot pe la 150 de lei ar trebui sa se gaseasca si in magazinele Inter Sport de la noi. Daca nu gasesti pentru ca sunt toate sold out, atunci poate ai vrea sa incerci sa-ti cumperi din strainatate, tot prin Internet. Daca stii unde sa cauti poti sa gasesti si site-uri care iti ofera optiunea sa-ti personalizezi tricoul.

Pe soccernucleus exista trei modele de tricouri romanesti, cu preturi intre 90 si 100 de dolari. Transportul se realizeaza prin Fedex, deci este putin probabil sa nu ajunga pachetul. In plus, ai un sistem de tracking disponibil prin care sa verifici unde a ajuns coletul si cat mai are pana la tine.

Mai multe modele sunt disponibile pe WorldSoccerShop, la preturi intre 70 si 100 de dolari. Exista modele de tricouri cu numele lui Chivu, Mutu si Contra... si modele mai simple cu un simplu logo. Pe soccer.com se gasesc tricouri la 70 de dolari si promisiunea ca pachetul va ajunge in 3-4 zile. In cele din urma, daca nu tii neaparat sa fie un tricou de marca, fara indoiala ca gasesti tricouri lucrate cu sarg de baietii de la tarabe din Obor sau Piata Sudului. :)

A fi suporter nu se rezuma la a-ti cheltui economiile pe un tricou al nationalei. Ai putea sa te pregatesti din timp pentru iesirile in strada, alaturi de semenii tai, unde neaparat trebuie sa ai un drapel cu tine, pe post de lance sau pelerina tricolora. Primul loc care trebuie verificat este site-ul denumit foarte corespunzator... Steag.ro. :) Altfel, se mai pot gasi prin librarii, la preturi mult mai decente decat cele cateva milioane cerute pe site-ul prezentat anterior. Instructiuni cum sa-ti faci singur propriul steag gasesti aici.

Restul articolelor de suporter nu sunt imperios necesare ci mai degraba tin de detaliu. Dar dupa cum bine stim toti, frumusetea sta in detalii. Instrumentul nostru preferat, goarna, este foarte util daca te afli in Piata Universitatii alaturi de o gloata glorioasa si vrei sa-ti anunti fericirea. De asemenea, nu uita sa-ti branduiesti obrajii cu drapelul Romaniei, cu aceste creioane pentru face painting. All the cool kids are doing it! :)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera