Pe ce dam banii: D'alle Indragostitilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca va intrebati ce gasiti la targul de cadouri D'alle indragostitilor de la Sala Dalles, raspunsul este simplu. Exact ce ati gasit si la targul de Craciun, exact ce veti gasi si la D'alle martisorului... dar probabil cu mai mult roz. Blonda ar fi incantata, ca oricum n-are nevoie de alt pretext mai bun decat shoppingul sa iasa din casa.

Mai putin expozanti, mai mult spatiu de manevre, desi de vina ar putea fi si faptul ca totusi, mai este o saptamana pana la Sf. Valentin si lumea inca nu se in ghesui. Aceasta activitate placuta este rezervata pentru ziua de 14 februarie si oamenilor pe care chiar ii doare undeva de aceasta pseudo-sarbatoare.

Cine a zis ca dragostea trebuie sa fie practica? Ca atare sunt multe standuri cu bijuterii, multe pe care le-am intalnit si de Craciun dar si cateva noi. Standurile de jucarii, care oricum nu erau multe, au disparut. Unde inainte era Boribon acum se gaseste un stand cu laptop-uri pentru Vixo. Ti se face o poza care apoi este transformata intr-un portret tridimensional incorsetat intr-un cub de cristal.

So... iubitul tau/iubita iti va putea pastra imaginea pentru totdeauna... pe post de prespapier cel putin. Pretul unei astfel de operatiuni variaza intre 40 si 180 de lei. La etaj gasim aceleasi standuri, cu hainute, gentute, onorabile narghilele, ceaiuri, tatuaje, podoabe si alte briz-brizuri.

Intr-un colt insa se remarca existenta coltului barbatului adevarat. Military Shop. In caz ca iubitul a fugit de armata toata viata lui, ai acum ocazia sa-i arati ce-a pierdut, ca dovada de iubire. I kid, I kid... tot ce gasesti in military shop sunt haine in stil... ai ghicit... military. Poate o bricheta, o busola, un briceag... si alte suveniruri de armata. Vorba aia, all is fair in love and war.

Se mai pot gasi cosmetice si dulciuri din belsug, optiunile de baza pentru oamenii lipsiti de imaginatie. Pe scurt, D'alle indragostitilor se prezinta ca o solutie de ultim minut pentru indragostiti care nu stiu ce sa-si ia, asa ca mai bine sa-si cumpere ceva (in)util... Totul in numele lui Eros si al lui Dracului. Ca parca se zice ca banul e ochiul lui.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera