Pe ce dam banii: ClickforArt - printuri contemporane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca peretii plang golasi dupa ceva artistic, atunci poate v-ar tenta printurile de la ClickforArt. Fie ca e vorba de street art, arta digitala, grafica, arta urbana, ilustratii sau graffiti, puteti gasi cate ceva pentru toate gusturile, cu sau fara rama.

ClickforArt livreaza aproape peste tot in lume printuri de diferite dimensiuni, incepand cu A3 si pana la panze de 2mx1m. Printurile sunt in serii limitate si preturile incep de la 39 de lire (aproximativ 190 de lei) pentru A2 si ajung la cateva sute de lire. Panourile mari de 2m se fac in serii de cate 100 de bucati. Au inclusiv si pernute la 33 de lire (aproximativ 160 de lei).

clickforart clickforart

Lucrarile pot fi selectate dupa stil, ilustratie, grafica, street art... si dupa culori. In total sunt 49 de artisti din UK, USA, Asia, Europa si Brazilia care expun. Pe viitor, lista de oferte va fi completata si cu tricouri, ceramica si paravane.

Ceva mai scump decat printurile disponibile la noi, dar mai creative si mai interesante decat orhideele de prin magazinele romanesti. Livrarile se fac in aproximativ 10 zile, in functie de distanta pana la destinatia finala, iar costurile de transport sunt 6,95 de lire (34 de lei).Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera