Pe ce dam banii: Casti Marshall

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pasionatii de muzica rock, si mai ales cei care canta la un instrument care necesita amplificare, stiu foarte bine ca Marshall este unul dintre cei mai importanti producatori din acest domeniu, dar poate nu stiu ca ei produc si casti de inalta calitate, care acum sunt aduse si in Romania.

1

Daca vreti sa stiti putin din istoria echipamentelor de sunet Marshall, ce dateaza de aproape cincizeci de ani, va putem spune ca Jim Marshall a inceput sa-si construiasca propriile amplificatoare de chitara dupa ce Pete Townshend (The Who) si Ritchie Blackmore (Deep Purple) i-au sugerat sa vanda si echipament pentru chitara in magazinul lui de tobe.

Amplificatoarele lui Marshall s-au dovedit a avea un sunet mult mai "heavy", exact atmosfera de care avea nevoie rockul, devenind in scurt timp preferatele numeroasele trupe de prim rang din acest domeniu. Printre primii muzicieni care s-au bucurat de Marshall au fost Jimi Hendrix, Eric Clapton sau The Who, urmati de multi altii care au urmarit evolutia calitatii sunetului produs de aceste amplificatoarele.

In ceea ce priveste castile Marshall, calitatea folosita pentru incantarea publicului in concerte e acum transpusa pentru o incantare individuala si pentru o experienta cat mai apropiata de cea live.

Modelele nu sunt numeroase, calitate fiind importanta, si nu varietatea. Ele au un design elegant si sunt impartite in Marshall Major (full ear) si Marshall Minor (in ear), fiecare avand si o varianta FX, facuta special pentru playerele de la Apple, toate disponibile in doua variante de culoare, alb si negru.

2 3 4 5 6 7

Preturile de pe site-ul oficial sunt de 60 si 70 de euro pentru Marshall Minor white sau black, variant FX fiind mai scumpa si de 100 si 120 de euro pentru Marshall Major white sau black, respectiv Marshall major FX.

Le puteti comanda in Romania prin intermediul Cristinei, daca ii scrieti la adresa cristinadashinc@gmail.com si puteti arunca o privire pe pagina de facebook dedicata castilor Marshall in Romania. Auditie placuta va ureaza Metropotam!

 sursa foto: marshallheadphones.com
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera