Pe ce dam banii: Carnaval sa fie, da' sa stim si noi... cum

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A fost odata ca niciodata cand un prieten (nu spui cine) ne propunea sa ne costumam in ce-om vrea noi si sa ne vedem in La Scena (alegere cu premeditare) pentru a ne impartasi, dupa... discutii aprinse, impresii de genul: "Ai vazut, bai, cat de varza se facuse Vrajitoarea sau cat de penibil era Motanul Incaltat?"

Zis si nefacut :( Dar exista o explicatie: nu stiam exact de unde sa ne luam costumele! Intre timp am aflat si va spunem si voua, nu de alta, dar nu stii cand te loveste vestea ca esti invitat la vreun carnaval ca-ntre prieteni/petrecere de firma... etc.

In primul rand mi-a atras atentia site-ul carnaval fiesta: costumele arata excelent si sunt cat se poate de variate. Adio, traditionale vrajitoare si vampiri, welcome ethnic & nonconformist style, si pe alocuri sexy :) In principiu, costumele se cumpara la preturi intre 120 si 270 lei, insa in acest pret sunt incluse si accesoriile: palarie, pana, peruca... etc.

party 8

party 9


Cat despre inchirierea lor, costa 40 lei pe zi, plus accesorii (daca vrei sa inchiriezi mai multe costume pentru mai multe zile, suma poate fi negociata). Dar hai sa mai vedem niste exemple graitoare din categoria "haina-l face pe om":
 party 10
party 12

party 11
Multumim Carnaval Fiesta pentru fotografiile trimise.

Un alt site pe care ar trebui sa-l vizitezi este party factory. De fapt, ar trebui sa vizitezi magazinul din strada Popa Nan nr. 171, pentru a-ti alege costumul de acolo. Au foarte multe si, mai nou, iti pot face costumul mult visat pe comanda (poate dura de la 2 la 7 zile).

party 4

Costumele party factory sunt numai pentru inchiriere si costa 40 lei in prima zi si 50% din suma pentru fiecare zi urmatoare. In cazul in care costumul pe care vrei sa-l inchiriezi este unul facut special pentru tine, costul va fi de 60 de lei in prima zi, apoi 50% din pret pentru celelalte zile.
party 3

party 2

party 6

Tot de la party factory poti inchiria si accesorii: peruci, sabiute, pene, masti (daca nu le include costumul) la preturi cuprinse intre 5 lei (sabiuta, pistol... etc.) si 10 lei (masti venetiene, peruci) pe zi.

party 7

Atat la party factory, cat si la carnaval fiesta cele mai multe costume sunt pe 2-3 marimi, dar am aflat ca mai sunt si costume uni size, asa ca nu-ti pot ura decat bafta ... Si sa fii prevazator, adica nu suna doar cu o zi inainte ca vrei costumul, ci rezerva-l din timp (o saptamana e ideal), pentru ca sunt super solicitate.

Iti mai poti cumpara costume faine de carnaval de pe cadouri haioase. Nu au o oferta prea variata, dar sunt cateva costume smpatice, in special cele pentru tipe :) Preturile sunt intre 141 si 171 lei.

Asadar, acum ca ai cu ce, te-ai baga la un carnaval party extins ca sa povestim apoi ce-au mai facut Cave Man, Vampirul sau Alba ca Zapada?

Ai gasit un costum fain pentru petrecerea de Halloween? Pune-l pe Coolio sa-l vedem si noi.
3 comentarii

Pe ce dam banii: Carnaval sa fie, da' sa stim si noi... cum
Wolfie
#1 -

Alternativa

O alta alternativa mai este si magazinul JokeShop, au o gama destul de variata de produse si livreaza destul de repede.

Pe ce dam banii: Carnaval sa fie, da' sa stim si noi... cum
lala
#2 -

alternativa

inca o optiune este www.jungfraucompany.ro
mai multe detalii gasiti acolo: de la petreceri pentru copii pana la costume de inchiriat. aruncati o privire

Pe ce dam banii: Carnaval sa fie, da' sa stim si noi... cum
andrei
#3 -

pentru copii

pentru copii merita vazut siteul www.adiadesign.ro; chestii haioase si ingenioase, total diferite de ce se gaseste in mod normal

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera