Pe ce dam banii: Cardul Euro26

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa principiul "dai un ban dar stii ca face" astazi vom vorbi despre de unde putem sa ne facem rost de un card international pentru tineri si de ce merita sa-l tinem in portofele. Cel mai cunoscut brand in materie de carduri de reduceri este Euro<26.

Cardurile Euro26 sunt destinate exclusiv studentilor si tinerilor din Europa care vor sa calatoreasca si sa se bucure de o masa la Pizza Hut, cu preturi studentesti. Sunt recunoscute in 42 de tari si in varianta clasica sunt valabile oricui pana in 26 de ani. Ai acces la peste 800 de reduceri in Romania si 300.000 de reduceri in Europa. Sunt editate de European Youth Card Assoociation care din 2000 si-au facut o filiala si in Romania. Pana in momentul de fata au fost emise peste 4.300.000 de carduri.

Locurile care ofera reduceri de obicei poarta pe undeva logo-ul pentru Euro26, un Hercule cu fundal roz in spate (probabil e varianta metrosexuala :) ) si care tine stele deasupra capului. Pentru o baza de date cu toate discounturile oferite intrati aici. Cardurile nu va sunt de folos numai daca vreti sa calatoriti in strainatate, in afara de cele 800 de reduceri de care puteti beneficia in Romania, tot pe aici prin apropiere s-au infiintat statiuni speciale Euro26, la Costinesti si la Predeal unde primesti reduceri si facilitati speciale pe durata verii si a iernii.Cand spunem reduceri, sa nu va ganditi ca stati la hotel si dati numai jumatate din bani. Pentru produse cum ar fi hainele sau electronice, reduceri sunt de ordinul 5 - 15%. Oricum, cand va faceti cardul primiti un ghid de reduceri deci veti stii exact unde sa mergeti pentru a profita de ele, in functie de tara in care calatoriti.

Carduri Euto26 exista in Romania din anul 2001. Taxa de inregistrare a cardului este de 20 de RON iar cardul te tine un an. Euro 26 vine in trei varietati: Euro26 Student Travel Card destinat exclusiv studentilor sau elevilor de liceu cu varste intre 18 si 26 de ani. Euro26 Youth Travel card destinat oricui cu varsta pana in 26 de ani.

EYCA in colaborare cu bancile autohtone au mai scos si cardurile: EURO26 BCR si Euro26 Banca Transilvania care functioneaza concomitent ca un card de reduceri internationale si ca un card de debit.

Pentru a-ti face un astfel de card de debit la BCR trebuie sa ai maxim 30 de ani si cardul in sine tine doi ani. Suma minima de incepere a unui cont este de 10 RON. Cand implinesti 30 de ani cardul ti se blocheaza automat. No more bubbles.

Cardurile Euro26 Classic se pot obtine de la agentiile Zip Travel si Karpatean Tourism, sau de la sediile Euro26:

- Bulevardul Elisabeta, nr 7 - 9. Numar de telefon: 0728 777 828

- Str. Valter Maracineanu nr. 1-3, Intr. 5, et. 4, cam. 337, sector 1. Numar de telefon: 313 40 16

Ce trebuie sa ai la tine? Pentru cardul clasic pentru tineri trebuie sa ai un act de identitate si o poza de buletin. Pentru cardul de student o sa ai nevoie in plus de carnetul de student sau de elev de liceu.2 comentarii

Pe ce dam banii: Cardul Euro26
Alex
#1 -

taxa

taxa de inregistrare a cardului nu exista. si cardul e gata in 3 minute (util pentru cei care ajung atunci cand se inchide :P)

Pe ce dam banii: Cardul Euro26
Oana
#2 -

distribuire

Karpatean turism nu distribuie Euro26, dar ZIP da! De asemenea, tinerii se mai pot implica in proiecte si intra in comunitatea Euro26 pe website http://www.euro26.ro si un portal http://www.euro26.org.ro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera