Pe ce am dat banii in 2007

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Am inceput mai timid, dar am recuperat pe parcurs din plin golind pusculita de ultimele economii si golind rafturile magazinelor. Am trecut in revista mai tot ce se putea achizitiona prin oras, am ratat doar imobiliarele si automobilele. Pentru ca suntem spirite rebele si aventuroase am decis sa investim mai degraba in corturi si echipamente pentru camping, ca ne mai saturam si noi de urbe din cand in cand (dar niciodata pentru prea mult).

Iar problema transportului am rezolvat-o usor si fara batai mari de cap cumparand biciclete (stiam noi ca se vor face piste speciale pentru biciclisti asa ca am anticipat momentul). O fuga la Magellan, de care mai auzisem si in trecut si am scapat de grija mersului cu RATB-ul.

Totusi, ca sa nu ziceti ca nu ne-am facut ceva radacini am decis sa ne aratam interesul si pentru locul care ne primeste dupa o zi de munca si o seara cu prietenii aka acasa. Asa ca am decis sa cercetam piata. Ne-am uitat la ceva mobilier, mai modern, mai minimalist, mai cum vreti sa-i spuneti, la Intro unde am zabovit mult cu ochii dupa corpurile de iluminat. Apoi, am descoperit ca la petreceri nu avem niciodata destule scaune asa ca ne-am uitat si  pe stocul celor de la Spazio Studio.

Iar pentru micile detalii am aruncat un ochi peste nebuniile pop-art de la Kare si ZaZu. Si pentru ca niciodata nu strica sa fii putin mai conventional si sa spui nu la un candelabru albastru eclectic pentru o lampa antica sau una cu un abajur fin, am umblat si prin British Gallery, sa vedem cum ar arata camera de zi british manor style si pe la Craii de Curte Veche, sa vedem ce putem imprumuta de la bunica.

Am adorat sa pretindem ca suntem copii si sa ne pierdem timpul incercand jucarii la Boribon. Am improvizat un teatru de papusi si ne-am jucat popice, in timp ce ne uitam cu jind si dorinta in sufletel la machetele din lemn. Dupa ce ne-am prins degetele in consola de Wii si am finalizat mai toate jocurile cumparate, desi ne-a costat ceva timp pretios sa tot butonam in fata televizorului (macar avem scuza ca am facut ceva miscare si ne-am imbunatatit reverul).

Ne-am continuat escapada in lumea viselor cand am mers la magazinele de costume, de daca tot visam la baluri mascate. Si pentru ca unii dintre noi nu au apucat in liceu sa cante la chitara pe plaja (sau sa li se cante) am zis ca putem remedia usor situatia si ne-am pus pe cautari de corzi.

La capitolul vestimentatie ne-am cam facut de cap si am luat cate putin din toate. Ne-am imbracat elegant din La Clara, am fost nonconformisti si interesanti purtand hainele lui Olah Gyarfas facute pentru  Rozalb de Mura, ne-am facut de cap in curcubeul de culori de la Maya si am experimentat un stil oriental, care s-a potrivit perfect cu vremea varateca si pentru ca ne place sa mergem mult, sa ne dam cu placa si sa ne simtim confortabil in hainute, am jubilat la vederea magazinului Boarders pentru fete. Si am descoperit ca nici nu trebuie sa alergam prea mult dupa accesorii si nici nu ne vor costa o avere.

Iar cand a fost momentul pentru cadouri mai mult sau mai putin de sezon, am fugit pana la Diades unde fie am gasit ceva ce se potrivea perfect, fie am primit un sfat si o recomandare. Cadouri sunt multe, oameni care sa te ajute sa le gasesti pe cele potrivite, mai rar. Si cand am fost in cautare de cadouri cu iz artistic menite sa imbatraneasca precum un vin bun am mers la Gold Art Gallery si ne-am interesat de tablouri.

Si pentru ca dupa atata alergat de colo-colo mergea perfect un ceai am mai facut doua scurte opriri, una la Wagner, pentru ceramica pictata manual, alta la Casa de Ceai pentru noi provizii de amestecuri de plante cu efect revigorant... doar vine un an nou si trebuie sa o luam de la capat :)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera