Metode utile si rapide de impachetat cadourile

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

E seara de Craciun, te pregatesti sa pleci la colindat, ai si cateva cadouri cumparate din timp de luat cu tine, insa parca nu le poti duce doar asa, in mana. Deja v-am spus cum sa le ambalati, acum vrem sa va facem viata mai usoara sfatuindu-va si cum sa le impachetati cand sunteti pe fuga. Iar ne-a sarit in ajutor site-ul Ikea, unde toate produsele ni se par extrem de utile.

Ar fi bune cateva pungi noi de Craciun, ca parca destul "le-am reciclat" pe cele primite de la altii. Tare mult ne-au placut pungile de cadouri de hartie, cu un simplu Mos Craciun (8,99 lei / 12 bucati), cele inalte pentru oferirea bauturilor (8,99 lei / 12 bucati), precum si cele ceva mai sofisticate, in culori asortate, dar tot simpatice si de sezon (12,99 lei / 2 bucati). Sigur, n-ar fi de neglijat nici cutiile in forma de bradut de turta dulce, preferatele noastre (19,99 lei / 3 bucati).

Metode utile si rapide de impachetat cadourile Metode utile si rapide de impachetat cadourile Metode utile si rapide de impachetat cadourile

Ce ocazie mai frumoasa decat Craciunul sa faci persoanei iubite cererea in casatorie mult-visata? Daca aveti de gand sa ambalati inele, bijuterii sau alte lucuri pretioase marunte, alegeti ambalajele de cadouri micute, in forma de cutiute (4,99 lei) sau pungute (8,99 lei).

Metode utile si rapide de impachetat cadourile Metode utile si rapide de impachetat cadourile

Cadoul e impachetat, e legat cu fundita... si totusi, parca mai lipseste ceva. Post-it-urile lipite in graba pot sa se desprinda, asa ca va propunem ceva mai original. Foarte practice ni se par etichetele autocolante cu fulgi de nea, braduti si Mos Craciun (2,49 lei, 32 de etichete) sau felicitarile simple si de efect pe care poti lasa tot felul de mesaje (3,99 lei, 5 bucati). Pentru ceva cu totul si cu totul deosebit, incearca etichetele care se leaga cu snur de ambalajul cadoului - cele mai dragute si de efect dintre toate, parerea noastra (4,99 lei, 40 de bucati).

Metode utile si rapide de impachetat cadourile Metode utile si rapide de impachetat cadourile Metode utile si rapide de impachetat cadourile

Abia asteptam sa vina Craciunul si sa putem combina toate variantele sub pom, lasand acolo cadouri pentru persoanele dragi! Voi simtiti atmosfera Craciunului apropiindu-se?

Pentru fiecare jucarie de plus cumparata, IKEA Foundation doneaza 1 Euro pentru educatia copiilor.
*Sectiune sponsorizata de IKEA
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera