Mega Image Concept Store, cel mai mare din retea si cu produse exclusiviste

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mega Image a inaugurat astazi concept store-ul din Piata Gemeni, care este in acelasi timp cel mai mare magazin din retea si cu produse exclusiviste si greu de gasit in alte locuri. Adresa exacta a magazinului este: strada Vasile Lascar 108-116, vis-à-vis de Piata Gemeni. Ca tot mentionam ca ar fi cel mai mare din retea, acesta se intinde pe o suprafata de 1600m2 si are o parcare subterana cu 100 de locuri.

Obiectivul concept store-ului este acela de a oferi consumatorilor un confort crescut la cumparaturi, avand si o gama foarte diversificata de produse selectate cu atentie pentru clientii sai.

Astfel ca, de la raionul de fructe exotice si legume speciale puteti cumpara rambutan, kumquats, mangustan sau rosii marmande, cartofi vitellote, rosii kumato etc. De asemenea, de la raionul carmangerie puteti cumpara carne de mistret sau de cerb, printre altele, iar macelarii transeaza si toaca carne dupa placul cumparatorului.


sursa foto

Director General Mega Image a spus despre noul concept store:

"Le propunem bucurestenilor sa incerce o noua experienta la cumparaturi si dorim sa le trezim interesul si curiozitatea prin implementarea exemplara a celui mai atractiv punct de food shopping din Bucuresti ce are trei beneficii majore: calitate, varietate si experienta."

Tot aici veti gasi si raionul Gusturi Romanesti, marca proprie Mega Image, care ofera produse traditionale autohtone, de la mezeluri, lactate si branzeturi, pana la zacusca, miere sau gemuri. Produsele sunt realizate numai in colaborare cu producatori locali recunoscuti pentru calitate.

Mai exista si un raion de peste si sushi cu produse proaspete, raioane cu produse traditionale din Franta, Italia, Japonia, Grecia, India, China, Thailanda si Mexic, o gama larga de mirodenii, bere premium, vinuri internationale, cosmetice bio et.

Veti mai gasi si produse de la FRU FRU, La Strada (inghetata), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca), Livada cu ceai (ceai si cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) si Chocolat (biscuiti si macarons). Aici puteti rasfoi catalogul cu toate produsele de la Mega Image Concept Store.

Cei care isi vor face cumparaturile de aici (in valaore de minim 40 de lei) in perioada 31 ianuarie - 28 februarie 2013, pot castiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorti, o excursie exotica sau o masina Infiniti FX.

In week-end le vom face si noi o vizita si vom reveni cu poze si impresii de la fata locului.

Mega Image concept store

2 comentarii

Mega Image Concept Store, cel mai mare din retea si cu produse exclusiviste
MrsGod
#1 -

Comentariu nou

'In week-end le vom face si noi o vizita si vom revenii cu poze si impresii de la fata locului.' *reveni. Cu un singur 'i'.

Mega Image Concept Store, cel mai mare din retea si cu produse exclusiviste
Gruia
#2 -

Comentariu nou

ups, am corectat :)
mersi!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera