Mangashop.ro, raiul online al benzilor desenate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Metropotam saluta unul dintre cel mai populare magazine online de unde se pot procura benzi desenate din Romania, si anume Mangashop.ro, un univers esential pentru toti impatimitii de benzi desenate si pentru toti colectionarii de Marvel sau DC Comics din Romania.

Nu stim cum erati voi, dar noi cand eram mici, in anii ’90, de abia asteptam sa mergem la chioscul de ziare cel rosu, pe care scria Rodipet, cu mama de manuta, care sa nu cumpere cel mai nou numar din revista de benzi desenate Mickey Mouse. Egmont Romania era cam principala editura care satisfacea dorintele copiilor in materie de benzi desenate, cu revistele Mickey Mouse si mai tarziu Donald Duck, Tom & Jerry si albumele in care trebuia sa lipesti autocolante. Bineinteles ca in afara de cele mentionate, mai existau multe alte benzi desenate precum Rahan, Cowboy Dog sau Pif, dar care erau mai greu accesibile. Mai multe despre subiect puteti afla din binecunoscuta deja Istorie a Benzii Desenate Romanesti, editata de Alexandru Ciubotariu si Dodo Nita.

Ei bine, v-am spus toate astea ca sa va dati seama cat de privilegiati sunt copiii si fanii benzilor desenate in prezent. Nu numai faptul ca majoritatea librariilor au un raft special dedicat benzilor desenate inseamna mult, dar Internetul inlesneste la maxim procurarea lor, prin intermediul magazinelor online care importa tot felul de reviste, manga, albume si romane grafice la care pe vremuri majoritatea dintre noi nici macar nu visau.

In ceea cepriveste Mangashop.ro, daca aveti cea mai mica placere in a citi benzi desenate, nu aveti cum sa nu ii stiti. Sunt prezenti la majoritatea evenimentelor ce au legatura cu manga sau benzi desenate, in special Nijikon sau Otaku, si dupa cum le spune numele, ofera o mare varietate de publicatii din categoria manga, dar si multe alte lucruri interesante de la Marvel, Vertigo sau DC Comics, romane grafice sau tot felul de alte publicatii din si despre Japonia, precum si benzi desenate romanesti, precum Iancu Jianu, Ciutanul, Legendele Dacilor Liberi si desigur, revista Comics.

        

Categoriile in care sunt impartite produsele pe site sunt urmatoarele: Manga, Comics, Japonia, Novels, Albume si Made in RO, iar oferta este atat de variata, incat nu gasim vreun rost in a va enumera cateva exemple din fiecare, cel mai bine cercetati singurei.

Recomandarea speciala de la Metropotam vine catre sectiunea de Albume, unde veti gasi o subcategorie intitulata “Comics Encyclopedias and Guides”, care cuprinde cinci super titluri de albume din care puteti afla fie cum ia nastere o banda desenata, fie cum a evoluat banda desenata in timp si ce influenta are tehnologia asupra sa, fie puteti afla care sunt cele 1000 de benzi desenate pe care trebuie sa le cititi. Dupa parerea noastra, acest gen de albume vor fi delicioase atat pentru initiatiii in acest domeniu al artei vizuale, cand si pentru cei care de abia l-au descoperit.

  

Va lasam cu acest teaser si speram ca vom vedea cat mai multe biblioteci moderne in casele oamenilor, cu raftul lor special dedicat benzilor desenate!

 

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera