Magazinul saptamanii: smuff.ro

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sau site-ul saptamanii de cumparaturi traznite. Daca lista cadourilor inedite se subtiaza vazand cu ochii atunci poate nu ati avut sansa sa descoperiti smuff- smart stuff. Desi vor fi voci care vor spune ca este plin Internetul de gizmos, dar acesta este printre singurele cu .ro in coada, fapt care il face ceva mai accesibil.

Cu ce ne ajuta smuff si ce il face mai atragator decat un alt magazin, faptul ca se ofera sa ne intareasca identitatea (fie de brand , fie cea individuala). Si sansele de a fi observat in timp ce porti unul din produsele lor sunt extrem de mari, in special daca porti o insigna cu leduri sau un tricou electro.

tricou

Cum a ajuns smuff la noi? Simplu cineva ne tot amintea de faptul ca ei vand sabii laser ca in Star Wars, asa ca nu am putut sa nu ne uitam mai bine pe lista de produse. Brusc ne-am dat seama cat de importanta este o tastura pliabila (178 de lei) sau cat de mult ne-ar fi de folos un iepure cu wifi (688 de lei) care sa ne anunte cand primim un mail, cand vremea se va schimba sau daca este cazul sa mai plecam cu masina sau sa ne luam bicicleta pentru a evita traficul. Si de acum, lista cu cadouri-farse s-a imbogatit simtitor, cum ar fi hartia igienica cu gura mare (95 de lei). Un site plin cu lucruri haioase, dar utile in acelasi timp.

Toti cei care se lauda ca le stiu pe toate, isi pot incerca norocul la a citi urmatoarele ceasuri binare (incepand cu 360 de lei). Mult succes la adunari si inmultiri in baza 2. Asta dupa ce terminam cu puzze-ul in forma de cub (160 de lei), nepotul lui rubik cube.

ceas

ceas1

Pentru cei pasionati de gatit si in special de tocat lucruri suportul de cutite Voodoo sau The ex (377 de lei) le va multumi apetitul pentru experimente sadice. Iar un lucru aproape indispensabil este racitorul de sticle (393 de lei), dureaza doar cateva minute pentru ca lichidul sa ajunga la o temperatura optima. Si daca vrem sa fim mai extravaganti putem sa ne racim bauturile in pahare de gheata (80 de lei-setul de forme din plastic).

voodoo

Daca ne-am bucurat de vacanta de vara si deja ne zboara gandul la cea de iarna, cand vom zbura pe partie cu placa de snowboard. Si ca sa fim in forma putem sa ne antrenam jucandu-ne pe un alt fel de placa, una electronica (jocul si placa- 370 de lei). Un fel de next best thing la 30 de grade.

Impartite pe categoriile casa, birou, club si outdoors sau dupa caz fete, baieti si animale de casa, produsele sclipesc din leduri,invart din manete sau canta in asteptarea unui click care sa le arunce in cosul de cumparaturi.

Sursa foto1 comentariu

Magazinul saptamanii: smuff.ro
csozi
#1 -

despre serviciile smuff - din experienta

deci eu cand am cumparat prima data de la smuff (un ceas binar) a fost ok. O domnisoara foarte amabila m-a sunat, si zuppp...ziua viitoare am avut ceasul (excelent, foarte cool si de personalitate).
a doua oara am vrut sa comand o tastatura virtuala si domnisoara amabila iarasi m-a sunat si deja spunandu-mi pe nume. Cool. acum si-a cerut iertare ca tastatura urma sa ajunga la mine "abia peste 2 zile!" !!!!!!!! wouuuu

rar de gasit asa ceva, dar totusi exista! recomand!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera