Magazinul saptamanii: Zebra Society

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din prima trebuie spus ca magazinul asta e mai mult pentru fete si ca ai nevoie de un buget nu tocmai mic pentru a face un shopping serios. Insa Zebra este un loc unde poti gasi lucruri misto si deosebite. Deci...

Deschis aprilie anul trecut, Zebra Society este un magazin unde hainele, acccesoriile si decoratiunile interioare sunt alese cu atentie, se aduc mai mult "obiecte speciale, care au in spate un concept si o poveste" (Carla Szabo, una dintre cele doua proprietare).Ceea ce gasiti aici sunt fie haine si accesorii ale unor importante branduri straine (i.e French Connection sau Ras) fie creatii ale unor designeri romani.In general, hainele sunt aduse in putine exemplare, putand varia de la modele unicate, serii mici de pana la 10 exemplare sau serii putin mai mari.

"Ceea ce conteaza este designul", mai spune Carla. "Aici vin oameni care tin la stil si recunosc un obiect de design, preocupati de moda si de lucrurile altfel. Tocmai de aceea cumparatorii devin clienti fideli, dar, in plus, magazinul beneficiaza si de avantajul ca se afla intr-o zona centrala si este descoperit cu usurinta."

 

Daca tineti sa aveti creatii vestimentare, accesorii sau obiecte de interior facute de designeri romani, aici gasiti produse marca Oana Manolescu, Maria Lungu, Zasha (Adelina Ivan, Antoanela Badita), Ana Alexe, Daniela Manescu, carecutare (amenajari interioare), Carla Szabo (accesorii), Roxana Davidescu (accesorii) sau Kinga Varga (tricotaje).Preturile ssunt mari tocmai din faptul ca selectia hainelor se face atent, punandu-se un accent deosebit pe stil. In general, variaza in functie de designer, de seria limitata sau de specific.

Astfel, gasim bluze si cu 80 RON, dar si cu 500-600 RON, blugi la 200 RON sau la 800 RON, accesorii la 30-50 RON si pantofi la 400-900 RON.

In consecinta, Zebra este un loc in care ar trebui sa fiti mai putin preocupati de buget si mai mult de stil si diferentiere. Altfel, s-ar putea sa va placa, dar sa ramaneti cu eye(windows)-shopping. :) Hainele sunt mai mult pentru femei (intelegeti, sclavele modei.. ), dar exista si cateva lucruri pentru barbati.

Magazinul Zebra Society se gaseste pe Calea Victoriei, in gangul de langa Green Hours.3 comentarii

Magazinul saptamanii: Zebra Society
tanasa alina
#1 -

super

carla szabo e ff tare!!!

Magazinul saptamanii: Zebra Society
Cristina
#2 -

Produse

Sunt atat de unice si frumoase... as spune ca sunt diferite fata de ce am vazut pana acum in Romania.. Ghetutele sunt superbe <3

Magazinul saptamanii: Zebra Society
laura
#3 -

soooper magazin!!!

e un magazin foarte draguzt!mi-am luat multe haine de aici! sunt unice si fff frumoase! vin des aici si gasesc multe chestii interesante, mai ales pentru camera mea! il recomand cu mare incredere! :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera