Magazinul saptamanii: ZaZu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Duceam lipsa unui loc care sa ma scape de dilemele unui cadou pe care nu trebuie sa il vanez jumatate de oras cautand din vitrina in raft ceva care sa fie pe placul primitorului. Cu ceva timp in urma exista unul care se potrivea mai mult cu starea de spirit si cu varsta specifica adolescentei nabadaioase, dar acela era orientat mai mult spre farse (desi probabil ca trebuia doar sa fii dechis la minte).

ZaZu insa se potriveste unei categorii de public mai larga. Una care apreciaza lucrurile facute altfel, care nu intra in anumite tipare si care se impotrivesc ideii de traditional. In magazin se gasesc tot felul de obiecte de la cele care cer sa plece cu tine acasa, pana la cele pe care le asociezi instantaneu cu o persoana apropriata (un ceas haios cu fete zambitoare va merge direct la o prietena care se muta in casa noua si care nu are nici un ceas de perete).

Magazinul incearca sa puna la incercare dorinta oamenilor de a gasi si achizitiona lucruri inedite. Un magazin unde se gasesc lucruri diverse care la prima privire nu par a se cupla prea bine, dar care sunt reunite prin design si un spirit ridicat estetico-utilitar. De multe ori un lucru frumos, nu este neaparat si unul folositor, insa la ZaZu toate isi gasesc un rost.

Unele atrag prin functionalitate, altele prin design. Colectiile de ratuste din cauciuc, Bud Luxury Ducks (32 de lei) sau porcusorii pusculite, Posh Pigs (45 de lei), decorati in toate modalitatile posibile se evidentiaza usor printre rafturi. Se gasesc in cele mai variate forme si cu cele mai ciudate personaje ca sursa de inspiratie, de la army la punk, de la surfer  la pop. Apartinand aceleiasi marci se mai remarca seturile de cani colorate (95 de lei) si seturile de biberon & babetica.

Peretele cu ceasuri (intre 65 si 200 de lei) si rame foto (intre 30 si 200 de lei) este un alt punct de atractie unde pierzi cateva minute explorand modul de functionare al ramelor. Desi am tot descoperit pana acum tot felul de modele, unul modular nu am mai intalnit. Iar hibridul ceas-rama merita atentia deoarece ar putea fi folosit pe post de agenda - la 3 ma intalnesc cu Ana, dupa la 5 trebuie sa ajung la mama si seara ma intalnesc cu Andrei si tot asa...

Nici coltul accesoriilor pentru casa nu trebuie ignorat, fie ca este vorba de perne gigant (130 de lei), perdele decorative cu cristale sau pampoane (intre 100 si 150 de lei) sau seturile pentru bucatarie, solnite dechizate minimalist in alb&negru (28 de lei), cutii metalice pentru servetele (intre 59 si 70 de lei), castroane de plastic cu impremeu fructat (25-48 de lei) sau dozele pentru ulei si otet zambarete (la 89 de lei). Iar accesoriile pentru baie costa intre 89 si 105 lei.

Recomandam sa aruncati un ochi pe brelocurile facute manual ugly looking dolls la 32 de lei, portofelul Shop till you drop la 20 de lei (ca doar suntem la rubrica Pe ce dam banii) si tabachera cu naughty girls la 25 de lei.

Magazinul ZaZu se afla in la parter in aripa noua a Bucuresti Mall, Calea Vitan 55-59.1 comentariu

Magazinul saptamanii: ZaZu
Patricia
#1 -

Magazinul Zazu

Magazinul Zazu mai exista in Bucuresti Mall?
Mai are in stoc ratustele de baie colorate?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera