Magazinul saptamanii: Wagner Arte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sa inchinam o cana cu ceai pentru a sarbatori 1 an de la aparitia magazinul decicat artei ceaiului si a obiectelor de manufactura. La Wagner nu veti gasi obiecte care sa se inscrie in tiparul obisnuit, ci mici opere de arta mascate in portelan, tablorui sau bijuterii.

Magazinul aflat pe Carol nr 39, in aproierea Bisericii Armenesti, este unul care imbina ideea de galerie cu cea de show-case si magazin. Majoritatea obiectelor expuse pentru vanzare apartin unor artisti romani cunoscuti si sunt facute manual. De aici reise poate si unicitatea si farmecul locului.

Poate parea un mix eclectic pentru oricine trece pentru prima oara pragul magazinului, dar luate in asamblu toate se leaga. Sunt simple idei ale unui stil de viata putin altfel, pierdut de "rutina" cliseelor de decor si accesorizare.

Magazinul este aranjat in asa fel incat sa scoata in evidenta cat mai bine fiecare categorie in parte. Portelanurile si accesoriile pentru ceai ocupa cel mai mult spatiu, peretii sunt plini cu tablouri si un colt este dedicat bijuteriilor de autor (pe unele poate le-ati vazut si la Anaid),iar gentutele "exotice" sunt aduse din Bali unde sunt facute tot de o romanca, buna prietena cu Ana Wagner (proprietara galeriei-magazin).

Toate obiectele expuse sunt opere ale artistilor romani, lucrate manual cu multa atentie si inspiratie de Ana Wagner , Roman Tolici, Mican Razvan, Florin Ciulache, Gili Mocanu, Iuliana Valsan, Monica Paduret, Stela Lie, Mihaela Tarhuna, Roxana Davidescu.

La noi clasicul 5'o clock a ajuns la fel de important ca orice alt ritual de socializare, iar localurile unde ne putem rasfata la o cana cu ceai sunt la mare cautare. Poate si pentru a veni in ajutorul celor care prefera oricand sa piarda vremea in fata unui ceanic si nu langa un filtru, acest magazin a fost infiintat.

Toate obiectele de portelan sunt pictate manual de catre Ana Wagner si fiecare ascunde o alta poveste. Totul de la forma canilor si a ceainicelor, pana la culori este ales cu atentie si bazat pe ideile pictoritei.

Pentru o altfel de experienta a ceaiul si pentru o incursiune intr-un altfel de spatiu dedicat artei si tinerilor artisti romani mergeti la Wagner. Preturile variaza, de la 30 si 500 de lei in functie de obiectul ales, dar atunci cand poti cumpara "frumosul" parca nu te uiti la bani.

Vezi produsele de la Wagner puse pe Coolio, site-ul unde lucrurile pe care le ai sau pe care le vrei te definesc. Ai si tu ceva care iti place mult? Pune-l pe Coolio.2 comentarii

Magazinul saptamanii: Wagner Arte
claudia dogaru
#1 -

comenzu


As dori sa stiu daca pot comanda on line, cu livrarea asigurata de dvs.

Multumesc
Claudia

Magazinul saptamanii: Wagner Arte
gina
#2 -

nu

nu garantam nimic deoarece magazinul nu este al nostru. pentru detalii privind posibilitatea efectuarii unei comenzi on-line incercati la office@wagnerarte.ro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera