Magazinul saptamanii: Spazio Studio

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru toti cei care sunt nevoiti sa ia masa in picioare, pentru toti cei care joaca primul venit, primul servit cu scaunele de la birou si pentru toti cei care au declarat razboi scaunului cauzator de dureri de spate, vesti bune am gasit un loc numai bune pentru a scapa de toate aceste probleme.

La Spazio Studio gasim tot felul de piese de mobilier numai bune pentru designer-ul amator din noi. Momentan accentul este pus pe scaune si mese, pentru casa, birou, club, bar, restaurant sau orice alta destinatie nascocim. Avantajul lor, calitatea si confortul oferit. Daca dn cauza aspectului ne facem ceva temeri cum ca exista vreo sansa sa nu impacam cu formele futuriste prea bine, o simpla incercare ne va seduce instantaneu.

Magazinul s-a nascut in octombrie anul trecut la cererea tuturor celor care isi doreau sa gaseasca un loc de unde sa poata cumpara sau comanda un set de scaune care sa se completeze cu stilul personal, fara a fi nevoiti sa recurga la tot felul de compromisuri estetice. Si in prezent daca nu gasim exact acea piesa de mobilier putem sa luam cataloagele la cercetat si sa ne alegem un model care sa fie scos din cele mai indraznete visuri.

Daca am simtit vreodata nevoia de a fura un scaun dintr-un club mai trendy doar pentru ne-am indragostit de formele lui indraznete, acum ne putem domoli instinctele la Spazio Studio. Cele mai diverse si mai indraznete modele isi cauta un loc de cinste in locuintele/birourile noastre.

Si daca in copilaria iubeam scaunele bunicii pentru ca ni se parea ca au un aspect tare ciudat, dar acum ca le-am mostenit nu le putem folosi deoarece timpul nu a fost gentil cu ele, putem sa achizitionam unele asemanatoare, daca nu chiar identice.

Spatiul este astfel amenajat incat sa ii ofere fiecarei piese atentia cuvenita pentru a putea sa impresioneze cumparatorul cu trasaturile sale speciale. Amenajat in spiritul care domina si designul scaunelor, minimalist, magazinul mai are si rolul de galerie pentru tablourile care stau agatate pe perete sau locatie  pentru petreceri,  si in mod sigur nu au fost probleme cu locurile.

Scaunele sunt importate din Italia, Olanda sau Germania de la producatori ca  Moooi, Magis, Le Corbusier, Pedrali sau Sarinen. Preturile incep de la 50 de euro si ajun pana la cateva sute, in functie de materiale si designer. Iar unele modele de scaune sunt disponibile si pentru inchiriat.

Adresa: Smardan 271 comentariu

Magazinul saptamanii: Spazio Studio
Tom
#1 -

Comentariu nou

Daca recaro nu ie, nimic nu ie

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera