Magazinul saptamanii: Rozalb de Mura

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Baronul Rozalb de Mura isi deschide portile somptuoasei sale resedinte spre a primi vizite. Toti cei interesati sa descopere noile povesti aventuroase ale baronului sunt rugati sa isi amane sedintele de lucru, spre a se bucura pe deplin si de bunatatile expuse.

A satiny white, showy hill and on top of it waves, waves of deers. The sun, somewhat grey, gracefully sinks downwards. Black birds hovering above. "Almost bewitched", Rozalb de Mura murmured to himself as he strolled away, his coat blown by the wind in the shape of an unknown, strange animal.

Pentru toti cei care nu sunt familiari cu Rozalb de Mura, vorbim despre un label de moda care ofera haine cutting-edge, si care planuieste sa isi extinda universul prin colaborarea cu diversi artisti pentru a crea o platforma multidisciplinara de promovare a relatiei dintre moda, arta si societate.

In Curtea Sticlarilor ne asteapta Rozalb de Mura STORE, locatia unde tocmai ce a ajuns cea mai recenta colectie. Hainele sunt din materiale diafane, cu taieturi discrete si forme care curg lejer. Desi colectia trecuta s-a concentrat mai mult pe hainele pentru barbati, de data proportia a readus in atentie si preocuparea designerului pentru womenswear dar si interesul femeilor pentru lumea personajului numit Rozalb.

Hainele din colectia Rozalb de Mura sunt create de designerul roman Olah Gyarfas si sunt produse intr-un atelier specializat pe piese elaborate din fabrica Harolt - Miercurea Ciuc. Spre multumirea noastra materialele alese sunt naturale, vaporoase si extrem de placute la atingere, cam ce ne trebuie in sezonul cald.

Cand auzim despre haine care iti confera o anumita stare, preferam sa spunem ca sunt simple fabulatii si ca avem de-a face doar cu materiale care ne acopera goliciunea. Lucru perfect adevarat pana in momentul cand incerci o creatie Rozalb de Mura, deoarece hainele sunt facute pentru ati oferi un
zambet, pentru a te simti bine in ele sau pentru a te defini ca unul din personajele protejate de Rozalb.

Insa in magazin se gasesc haine si din colectiile altor tinerilor designeri romani, momentan de la Ana Maria Lungu, Carmen Secareanu sau Ana Alexe. Si pentru a completa tinutele, la Rozalb de Mura STORE gasim bijuterii din argint semnate de Kuki Constantinescu.

Daca Rozalb de Mura este un personaj implicat intr-o serie de povesti fabuloase, cu teme futuriste, atunci de ce resedinta lui sa fie altfel? Stilul Rozalb de Mura este un mix baroc-contemporan cu accente din viitor, delicios de simplu la prima vedere.

La Rozalb de Mura STORE nu doar colectiile se schimba, ci si designului magazinului, pentru a fi in ton cu sezonul. Acum pentru ca este primavara, magazinul a fost invadat de pasarele intr-o instalatie discreta. Toate proiectele de design sunt facute in colaborare cu designeri de interior, cel de acum fiind creatia Liste Noir.

Cele doua incaperi sunt decorate diferit, iar micul pasaj care face legatura intre cele doua urmeaza sa fie luat sub ingrijirea unui curator care sa il aduca in mijlocul povestii lui Rozalb. In proiect vor fi implicati anual 4 artisti romani si straini, iar curatoarea Alina Serban va coordona intregul proiect.

Colectia Rozalb de Mura este disponibila in Romania doar in magazinul din Curtea Sticlarilor, iar preturile sunt atragatoare, rochiile incep de la 170 de lei, pantalonii de la 180, iar jachetele sunt in jur de 300 de lei.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera