Magazinul saptamanii: Orema

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Haine diafane, materiale vaporoase si placute la atingere, totul facut pentru o vara caniculara. Cum nu ne putem deplasa prin oras neinvesmantati, trebuie sa gasim alternative care sa nu ne incomodeze si care sa ne faca viata mai usoara, fara a reduce drastic cantitatea de material.

Am gasit pe o straduta mica din Centrul Vechi, Sepcari, un magazin micut, micut Orema care anunta The Orient is here. Hmm, gandul brusc ne-a zburat la un ceai rece de menta marocana, sau la o narghilea dulce, sau la airan, sau... lista se tot lungea. Iar inauntru era tare racoros, o adevarata oaza (era de la aer conditionat, dar era de mare efect cand intri de pe strazile toropite).

Si inauntru, erau gramezi peste gramezi de haine cu iz oriental. Tunici, rochii, bluze brodate, camasi din matase sau in, sarii sau hijab, saluri, multe multe saluri. Hainele se bat pentru a fi in centrul aentiei si fiecare isi etaleaza cel mai atragator atu, fie o culoare mai aprinsa, o brodereie interesanta sau o croiala aparte.

Mai toate hainele sunt facute din materiale naturale, foarte usoare si perfecte pentru zilele in care abia ce mai respiram noi din cauza caldurii, daremite pielea. Iar paleta coloristica este foarte variata, dominata totusi de culorile naturale, maron si verde. Iar ici si colo, ia sare in evidenta un culoare mai aprinsa.

Privirea ne fuge des catre coltul cu genti, prezente in toate culorile, formele si marimile, de cele plic care costa 35 de lei, pana la gentile enorme decorate in stil "hippie" care ajung pana la 70 de lei. Si ne mai scapa cate un ochi si pe accesoriile facute de cei de la Tria Alfa. Inelele sunt in jur de 30 de lei, cercei ntre 15 si 21 lei, iar colierele sunt intre 30 si 120 de lei.

Iar preturile sunt foarte ok, rochiile si salvarii sunt intre 45 si 75 de lei, fustele sunt in jur de 55 de lei, tricourile si bluzele incep de la 30 de lei, iar curelele impletite sunt 35 de lei. In magazin se mai gasesc obiecte de decor si mici piese de mobilier incrustate cu motive orientale ale caror preturi incep de la cateva zeci de lei si ajung pana la cateva sute.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera