Magazinul saptamanii: Medieval Art

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In sfarsit s-a intamplat. Vecinul tau de la trei te-a enervat atat de tare incat l-ai provocat la duel. I-ai batut la usa in timp ce dadea cu aspiratorul sambata dimineata si l-ai intrebat solemn: in sabii sa ne taiem, sau in lupta sa ne luptam? El a ales prima varianta. Asa ca ai purces la drum sa-ti cumperi o sabie meseriasa.

medieval art

medieval art

Daca inca nu ai gasit una in Ferentari, ei bine, metropotam este aici sa te ajute. Pe strada Soarelui, peste drum de Galeriile Curtea Veche si de Curteal Sticlarilor, exista magazinul Medieval Art, unde poti gasi cam toata recuzita din Braveheart (sau din Mihai Viteazu, daca preferi un erou mai neaos). Adica: armuri (cu coif, scut sau camasa de zale), spade, pumnale si halebarde. Iar pentru cei care practica aruncatul buzduganului inainte de a veni acasa (pentru a fi masa gata, normal, la ce v-ati gandit :P) - se gasesc si din acestea. Pentru un look iesit din comun ati putea cumpara chiar si un costum medieval, cu accesorii cu tot (incaltari, curele sau podoabe). Si toate sunt realizate manual.

medieval art

medieval art

In principiul, magazinul Medieval Art inchiriaza obiectele pentru filmari sau piese de teatru, in special pentru Media Pro, pentru ca, in alte circumstante, oamenii nu se prea inghesuie la a cumpara haine de epoca, cu toate ca au toate sansele sa gaseasca ceva in stil LOTR. Motivul nu ar fi lipsa de interes, ci mai degraba preturile, destul de piperate daca vrei sa te imbraci din cap pana in picioare in domnita, poate-poate te salveaza vreun Fat Frumos.

medieval art

Spre exemplu, sa calculam cat ar costa un echiparea pentru un razboi: armura - intre 700 si 1200 de euro. Coiful - intre 70 si 90 de euro. Scutul - intre 80 si 100 de euro. Spada - intre 90 si 350 de euro. Buzduganul - 80 de euro. In total, numai costumatia de lupta (presupunand ca o porti pe pielea goala): minim 1020 euro. Accesoriile sunt ceva mai ieftine, unele dintre ele chiar ar face niste cadouri reusite, spre exemplu nasturii din os la 2 euro bucata sau o tunica la 50 de euro. Puteti gasi aici inclusiv mobilier sau decoruri.

medieval art

medieval art

Asadar, indiferent daca esti in cautare de decoruri si recuzita pentru o piesa de teatru sau un film, ori pur si simplu ai chef sa te imbraci altfel, Medieval Art este un loc numai bun sa-ti incepi cautarile. Mai ales ca si anul acesta Medieval Art se va ocupa de organizarea taberei medievale, de data aceasta la Cisnadioara. Mai multe detalii pe site-ul Medieval Art.

A, si btw... bafta la duel! :)

Adresa: Str. Soarelui nr 3-5, sector 3, Bucure┼čti

Tel:          0721 026 050 - Nicolae Copoceanu
                0744 456 041 - Andrei Zaharia
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera