Magazinul saptamanii: Intro

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nici magazin, nici showroom de mobilier, ci un amestec bine pus la punct al ambelor concepte, acesta ar fi Intro. Un loc unde paginile cu ultimele tendinte de mobilier, decoratiuni si accesorii din mai toate marile reviste de interior prind viata si dau viata unor incaperi simple. Intro se afla pe strada Roma nr 43 bis intr-o casa veche, cu camere inalte si sobe de teracote ascunse printre piesele cu un design indraznet si contemporan.

La Intro se gasesc mese, scaune, canapele, dulapuri, corpuri de iluminat, obiecte de ceramica si de decor facute un pic altfel decat suntem noi obisnuiti sa vedem prin vitrinele sau showroom-urile altor magazine de mobilier din oras. De la atractia minimalismului, pana la opulenta detaliilor, totul se regaseste printre obiectele expuse. Si este si unul din putinele locuri unde poti vedea cum evolueaza estetic experimentele cu forme, materiale si culori la care toti tanjim, dar pentru care putini avem curaj.

Majoritatea brand-urilor aduse sunt de provenienta europeana, fara a pune neaparat accentul pe o anumita zona. Criteriul de alegere sta mai mult in calitatea si noutatea fiecarei piese. Toate produsele expuse sunt oferite pentru vanzare, iar pe langa acestea doritorii pot veni si face o comanda pentru anumite piese pe care si le doresc in baza cataloagelor puse la dispozitie de la companii ca Vitra, Cappellini, Quinze&Milan, Established&sons, Magis, Mooi, Swedese, David design s.a. O comanda dureaza in medie intre sase si opt saptamani, unele obiecte fiind customizabile dupa dorinta.

Liniile de accesorii apartin Domestic, tapet autocolant (incepand de la 140 de lei) si Qubus, ceramica (colectie care a fost disponbila si in cadrul Fashion Days la Centrul Ceh). Iar un alt accesoriu foarte interesant este colectia de Alge de la Vitra care pot fi asamblate dupa bunul plac si folosite pentru a decora orice tip de perete pe o suprafata de 2 metri patrati (o cutie cu 50 de bucati costa 350 de lei).

Grija pentru calitate, importanta acordata esteticului si formelor ergonimice sunt accentuate pentru fiecare piesa de mobilier in parte. Clasica masuta de cafea este reinventata si pluteste pe un strat de fulgi de nea, Snow table de la Swedese. In timp ce un scaun nu este doar un simplu scaun ci unul regesc, The Prince chair de la Hay, 5830 de lei.

Preturile nu sunt mici, dar avand in vedere ca sunt obiecte de design contemporan produse, unele in serii medii sau mici, atunci nu mai par asa mari. Canapelele au preturi diferite in functie de brand, materiale si dimensiuni.

Scaunele incep de la 350 de lei si ajung pana pe la 9000 de lei, in functie de materialele folosite, marimi si firma producatoare.

Corpurile de iluminat au preturi intre 350 si 890 de lei, lampile, iar candelabrele incep de pe la 1200de lei.

Mobilierul de la Intro poate fi usor adaptat oricarui spatiu, privat sau public si combinat cu usurinta, folosind cu bun gust formele si culorile indraznete. Daca vreti sa vedeti si cateva spatii amenajate cu mobilier de la Intro mergeti fie la Centro Cafe din Piata Dorobanti, fie la British Cafe.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera