Magazinul saptamanii: Gaz It

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De cele mai multe ori, de vitrinele de la Gaz it gasesti lipite fete care admira zgomotos pantofii colorati si diferiti fata de ce se gaseste prin alte magazine. Incaltamintea de aici pare dintr-un alt film fata de ce populeaza trotuarele bucurestene. Talpi groase, multe culori, curcubee, flori, combinatii ciudate de culori si materiale, forme diferite dau pantofilor de la Gaz It o identitate si o personalitate aparte.

Gaz it este un brand israelian, cu tot felul de sub-branduri in tari ca SUA sau Italia. Pantofii sunt facuti in Israel, atat ca design, cat si ca productie, intr-un numar impresionant de peste 2000 de modele pe an. In Romania nu sunt aduse toate, bineinteles.

Totusi, diversitatea pantofilor gasiti acolo e impresionanta. De la modele mai clasice pana la modele in culori si forme funky, nonconformiste. Pantofi cu bulinute, portocalii, verzi, cu flori, cizme cu cusaturi, pantofi sport, toate la preturi ok sau, destul de des, la reducere (cizmele colorate sunt, de exemplu, cam 100 ron in perioada asta).

Pantofi simpatici sunt si pentru baieti, nu doar sport, ci si eleganti, dar carora le lipsesc din pacate floricelele. :)

Modelele de talpi se schimba periodic, pe baza lor fiind construite diverse modele. Oricum, pantofii sunt in multe culori, asa ca daca iti place un model nu trebuie sa-ti schimbi toata garderoba in functie de culorile sale (desi e un pretext bun, mai ales pentru noi, fetele :) ). Iar daca se zgarie, la magazin se pot face mici reparatii de culoare.

Am aflat ca printre clienti se numara oameni din publicitate, din televiziune, actori si ca target-ul atinge toate varstele, nu preponderent tinerii, asa cum credeam noi. Pantofii de aici au fost folositi si in reclame sau in productiile Mediapro, ni s-a mai spus.

Preturile sunt ok, osciland intre 100 ron (de exemplu pantofiori din panza), 150 ron (mai complicati), tot cam 150 si sandalele, pantofii ajungand pana la 260-300.

Oricum ar fi, incaltamintea de la Gaz it iti provoaca un zambet si nu trece neobservata, fie ca ti se pare foarte misto, fie ca esti de parere ca e prea nonconformista pentru tine.

Magazine Gaz It se gasesc pe strada Academiei, la numarul 1 si pe bulevardul Magheru la numarul 8.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera