Magazinul saptamanii: Fado

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Un mic magazin a aparut nu de mult in centrul orasului. Dupa ce a tot hoinarit pe la diferite targuri de cadouri si in gazda prin alte magazine asemanatoare ca stil, Fado si-a gasit propria casuta, pe Ion Campineanu, numarul 3 (zona Universitate).

Micut, dar plin cu lucruri dragute si tocmai potrivite pentru vremurile calde care ne asteapta. Hainele sunt facute din materiale naturale, asa ca nu trebuie sa ne facem probleme ca nu va respira pielea prin ele. Totul pare facut cu grija si atentie. Fiecare haina are un element prin care sa atraga atentia si sa iasa in evidenta.

Lucrurile care fac hainele speciale sunt micile detaliile reprezentate de impremeurile haioase. De la diverse creaturi cu iz fabulos, pana la vietati marine fiecare isi poarta mandra culorile pe cate un tricou sau fusta. Daca stai sa te uiti la ele nici una nu iti inspira imaginea unui om de birou, dar nici nu trebuie, sunt pur si simplu haine in care sa te poti simti bine si de care sa te bucuri.

Cu o pereche de pantaloni scurti de la Fado poti fi sigura ca nu vei mai intalni pe nimeni imbracat la fel deoarece fiecare pereche are un mic detaliu care sa le diferentieze. Iar nasturii sunt pictati manual si sunt de diferite marimi.

In magazin se mai gasesc si accesorii, bijuterii, curele, brauri, genti si jucarii. Cerceii sunt facuti de catre una dintre creatorii hainelor, Ramona Slug. Si fiecare are povestioara lui, inclusiv capetele de martieni :)

Iar gentile din piele sunt fiecare piese unicat facute de Oana Lazar.

Preturile sunt foarte ok, tricourile sunt 37 de lei, maiourile 34 de lei, fustele si pantalonii, 67 de lei, rochiile 59 de lei, gentile din panza 62 de lei, iar cele de piele sunt intre 165 si 335 de lei.3 comentarii

Magazinul saptamanii: Fado
Adrian Manea
#1 -

super !

Magazinul Fado l-am vizitat cu prietena mea.....m-a ajutat mult cu bugetul ! haine bunutze , accesibile... dar parca nu au tiparele facute ca lumea ! am cumparat o fusta pt prietena mea si-i turteste fundul ! e o parare proprie eu fiind afon in ale modei ! dar ce sa zic ? la asa preturi nici pretentiile n-ar trebui sa fie mari, nu? pentru timp liber,pentru plaja hainele comercializate de ei sunt oricum super !

Magazinul saptamanii: Fado
trinnie
#2 -

Comentariu nou

site-ul bun e http://www.fadodesign.com

Magazinul saptamanii: Fado
gina
#3 -

love it

tocmai am primit o acadea bonus de la ei. orice magazin care iti da bomboane gratis pe langa produse dragute este un magazin super ok

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera