Magazinul saptamanii: Eva

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Da, ce-i cu privirile sceptice si uimite, Eva inca mai exista in peisajul magazinelor bucurestene. Si dupa ce am trecut prin Unirea, unde am descoperit si Micul Paris, am zis ca nu ar strica sa continuam aventura retro si in alte locatii care acum cativa ani atrageau toate fashionistas din oras.

eva

eva

Daca Adam pare pierdut definitiv trendul shopaholic, Eva se mentine pe lista. Asta daca este sa ne luam dupa numarul de cliente care se plimbau printre umerasele magazinului. Adevarul este ca daca vrei poti pleca din Eva cu o tinuta completa, de la haine, accesorii si pana la retusurile de efect care implica uzul cosmeticelor.

eva

Aici chiar ca gaseseti de toate, aproape. Haine, incaltaminte, bijuterii, genti, cosmetice si parfumuri, lenjerie, costume de baie si ii mai mult sau mai putin traditionale, decoratiuni si icoane, pe lemn, oua de strut sau din argint. Pacat ca pentru tineri locul nu pare interesant, in mare deoarece publicul tinta este de peste 40 de ani, peste tot numai compleuri, costume, rochii cu flori sau pantofi la dunga.

eva

eva

Problemele apar atunci cand realizezi ca de fapt prin magazin sunt mai multe vanzatoare decat clienti. Este usor sa le observi deoarece poarta uniforme, bluze albastre in degrade. Si vorbesc mult intre ele, care despre copii, care despre diete, care despre... colegele care vorbesc despre copii si diete.

Cum locatia este centrala, preturile nu se lasa mai prejos, rochiile de vara incep de pe la 75 de lei cele din poliester, compleurile in toate culorile posibile si cu tot felul de aplicatii cu paiete costa intre 50 si 220 de lei. Incaltamintea nu pare sa se lase sub 160 de lei si gentile incep de la 42 de lei. Decoratiunile incep de pe la 20 de lei, dar bibelourile nu se lasa deloc ieftine si costa in jur de 110 lei, in functie de dimensiune.

eva

Iile in schimb ne-au lasat gura cascata, toate sunt in jur de 200 de lei. Cu siguranta nu sunt destinate publicului roman, indiferent cat de frumos ar fi lucrate, si nu erau, sau cu cata grija si daruire ar fi facute, putini sunt cei care ar fi dispusi sa dea sumele acelea pentru bluze din in.

Adresa: bulevardul Magheru 9, vis-a-vis de Cinema Patria si Libraria CarturestiNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera