Magazinul saptamanii: Carla Szabo Boutique

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De cand cu sapaturile din Centrul Vechi, zona este putin schimbata si trece printr-o serie de modificari, care mai de care. Apar terase si magazine noi, plus ca trebuia sa apara si o mega descoperire arheologica printre toate acele ruine si podete incropite. Asa a aparut si coleopurele, stramosul sic al iepurelui de astazi, care si-a gasit un culcus in noul magazin al creatoarei Carla Szabo.

Carla Szabo Boutique
Coleopurele - ramasitele gasite in situl arheologic

Carla Szabo Boutique
Coleopurele si accesoriul sau preferat


Scos din vizuina sa eterna de sub drumul pietruit, coleopurele a fost adus intr-un spatiu modern, inspirat din decorurile unei nave spatiale din viitor. Doar tavanul magazinului aduce aminte de vremurile strabune ale animalului, cand cerul era senin si morcovii aveau aripi, la fel ca iepurii dintosi. Carla Szabo Boutique este o oaza racoaroasa, unde poti fugi de gropile orasului si unde te poti refugia intr-o lume de poveste, plina de creaturi rupte din imaginatia creatoarei.

Carla Szabo Boutique

Carla Szabo Boutique

Carla Szabo Boutique

Magazinul exista de o saptamana si aici se gasesc accesorii facute de Carla si cateva titluri de reviste de arta contemporana, ca de exemplu Omagiu. Decorul si micile detalii sunt facute de Carla si se invart in jurul tematicilor colectiilor ei, dar si pentru a servi drept loc de odihna pentru coleopure. Spre deosebire de Zebra Society, la Boutique nu se vor gasi haine, doar accesorii si cadouri unice. Targetul magazinului este unul tanar - la suflet -, caruia ii plac lucrurile frumoase, care ascund cate o mica poveste in spate.

Carla Szabo Boutique

Carla Szabo Boutique

Carla Szabo Boutique

Carla Szabo Boutique

In prezent, in magazin sunt disponibile doar creatii de-ale Carlei Szabo, dar aceasta spune ca pe viitor se vor gasi si produse rezultate in urma colaborari cu alti designeri romani sau produse care se potrivesc stilului coleopurelui de oras, modern si indraznet. Si desi nu se vor comercializa haine, pe singurul manechin din magazin vor fi prezentate creatii ale unor tineri designeri cu scopul de a-i promova.

Preturile nu sunt foarte mari si difera de la un produs la altul in functie de materialele folosite, astfel insignele rotunde cu un impremeu simplu incep de la 3.9 lei, in timp ce brosele din piele cu pietre semipretioase sau perle Swarovski sunt 189 de lei.

Carla Szabo Boutique
Pasajul Francez 2 (intre Selari si Covaci)

2 comentarii

Magazinul saptamanii: Carla Szabo Boutique
Cristina
#1 -

Incantata

Sunt incantata sa vad ca o serie de creatori au curajul sa faca din arta lor o afacere. Am auzit de zeci de ori comentarii aiuristice, care sustin ca arta trebuie facuta de amorul artei, oameni care se revolta fiindca unii creaza si altii cumpara ce au creat cei dintai. Nu am inteles niciodata de ce un hobby, sau arta ar trebui sa fie pastrate numai pentru sine si de ce e un asa de mare pacat sa putem sa traim din ceea ce ne place atat de mult.

Magazinul saptamanii: Carla Szabo Boutique
oannap
#2 -

cercel

Puteti gasi cercei si brose cu semnatura Carla Szabo si pe passionshoes.ro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera