Magazinul saptamanii: Camper

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca nu il stii, sigur ii stii produsele, deoarece pantofii de la Camper sar usor in evidenta prin design, forme si culori. Sunt inconfundabili ca stil si extrem de confortabili. Si de anul trecut au ajuns si prin vitrinele autohtone, de unde ne indeamna macar sa ii incercam si, daca ne ajung banii (camperii nu sunt tocmai ieftini, la lansarea colectie sunt 300-500 roni si la reduceri 200-300), sa-i luam acasa.

De placut, ne-au placut de cum i-am vazut, problema era de unde facem rost de ei. De unde ne luam si noi o pereche de pantofi Camper din aia haiosi, in culori funky, rar intalnite la capitolul pantofi, destul de conservator, fie vorba intre noi. Ce magazin ii ascunde printre rafturile sale!? Iata ca am descoperit unul care se ocupa exclusiv cu comercializarea brandului Camper, iar in rest mai puteti gasi pantofii si in magazinele Famous Brands si Famous Brands Only Shoes.

Camper are o istorie lunga si foarte interesanta, care incepe prin 1877 si este una  presarata cu simplitate si umor, imaginatie, confort si nu in ultimul rand inovatie, totul amestecat cu spiritul mediteranean al creatorului brandului. Acest spirit se regaseste si in interiorul magazinului datorita elementelor de decor create din lemn natural.Conceptul din spatele colectiilor Camper este "Walk don't run", deoarece incaltamintea este facut special pentru o "Walking society"Ce nu stim, dar sigur simtim atunci cand ne incaltam cu pantofii Camper sunt urmatoarele:

1. sistemul "contact earth", care permite descarcarea energiei statice acumulate pe parcursul zilei si in acelasi timp permite "purtatorului" sa ramana in contact cu energiile pamantului.2. "coco footbed", adica un fel de pernita cu rol de regulator termal, care contine fibra de cocos;3. si sistemul "travel light" care ne ajutam sa ne simtim ca si cum am pluti, oferind posibilitatea de a transporta mai putina greutate in timpul mersului si asa suntem si mai "economicosi" la capitolul energie.Complicat. :)

De admirat si contemplat pantofii urmatori, care par a fi creati special pentru nonconformistii bucuresteni sau pentru spiritul sau jucaus.Acum sunt reduceri asa ca profitati de ele. Totul, de la sandale la pantofi este intre 230ron si 300ron in magazinul exclusiv Camper de pe Calea Victoriei 118.

5 comentarii

Magazinul saptamanii: Camper
radu ionescu
#1 -

si in celelalte sunt reduceri

adica in famous brands-urile din mall vitan si mall plaza.

doar ca acolo au mai putine bucati - am fost sapt trecuta in plaza si n-am gasit numarul meu la vreo 2-3 modele care imi placeau.

aa, si reduceri sunt acum doar la cele usoare/subtiri/de vara.

Magazinul saptamanii: Camper
ionut
#2 -

New comment

Pantofii ramasi din colectia veche sunt deasemenea la reducere! Va asteptam in Calea Victoriei, nr. 118 sa vedeti mai multe modele!

Magazinul saptamanii: Camper
Adrian
#3 -

Magazin CAMPER !

Magazinul din imagine, de pe Calea Victoriei 118, nu mai gazduieste CAMPER, este un magazin de mobilier si design interior. Stie cineva unde s-a mutat magazinul de reprezentare al CAMPER-ului ?

Merci d'avance... 10 august 2007

Magazinul saptamanii: Camper
popescu gabi
#4 -

intrebare

unde sa mutat magazinul camper?

Magazinul saptamanii: Camper
Cristina Foarfa
#5 -

Comentariu nou

Din cate stiu eu, nu s-a mutat, s-a desfiintat cu totul. In schimb, gasesti destule modele in Famous Brands Gallery la mall, in Vitan si ceva mai putine la alte Famous brands, de exemplu la Kogalniceanu. Cate ceva de prin colectiile vechi, la preturi de sales, sunt in outlet-ul de la Otopeni, cu mentiunea ca gasesti greu masura ta.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera