Magazinul saptamanii: Billabong Shop

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cine a zis ca nu putem sa facem surf prin oras se insela, pentru ca tot ce facem este sa ne alegem acel val care sa ne lase sa-l calarim pana iesim din aglomeratie. Uneori nu ne iese si ajungem sa facem o baie de multime, dar parca ne-am obisnuit. Si din val in val am ajuns si la Billanbong Shop, magazin cu care ne-am intalnit si iarna trecuta cand eram in cautare de echipament de snowboarding.

Acum povestea este alta si judecand dupa temperaturi departe de noi gandul ca vom da curand de zapada. Odata ce trecem pragul magazinului intram in taramul abundentei cand vine vorba de haine urbane (cum le-ar numi unii), confortabile si placute estetic (sau dragute, cum li se mai spune intre patru ochi), incaltaminte perfecta pentru plimbarile lungi prin oras si accesorii street-surf-glam (nu foarte pretioase, dar de efect).

Brand-urile vedeta sunt Billabong si DC shoes, dar printre rafturi mai gasesti si produse Volcom, Osiris sau Adio. Daca intri doar ca sa te uiti sanse sunt sa pierzi ceva timp in magazin trecand de la un raft la altul. Si desi te gandeai sa iti cumperi un tricou (intre 77 si 179 de lei cele pentru baieti si 79 si 219 lei cele pentru fete), descoperi ca ai nevoie si de un rucsac (198-230 de lei) sau de un portofel (27-140 de lei).

Preturile la incaltaminte difera intre 260 si 320 de lei, cea pentru fete fiind ceva mai ieftina. Sepcile sunt intre 46 si 105 lei, bluzele cu maneca lunga intre 110 si 320, hanoracele 160 si 300 de lei, jachetele intre 250 si 800 de lei, pantalonii de baieti intre 269 si 319, cei de fete intre 130 si 338, iar fustele sunt intre 109 si 260 de lei. Curelele costa intre 33 si 170 de lei si bijuteriile din lemn, plastic si pietre semi-pretioase costa intre 40 si 109 lei.

Cum este vara preturile se topesc inclusiv in Billabong asa ca nu ezitati sa intrebati de reducerile de care beneficiati in aceasta perioada (august-septembrie 2007). Daca nu aveti timp sa ajungeti la magazin puteti sa faceti si comenzi on-line pe site-ul acesta.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera