Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

"La Bunataturi", un magazin plin cu branzeturi, carne, dulciuri si bauturi dintre cele mai alese, este intr-adevar un loc unde li s-ar scurge balele oricaruia dintre noi, iar pentru gurmanzi ar fi o bucatica rupta din rai.

Aflat de doi ani pe piata din Romania, magazinul si-a mutat sediul de curand pe Calea Dorobantilor nr. 29, intr-un spatiu mult mai mare, ale caror rafturi pline cu delicatese starnesc instant incantare vizuala oricarui privitor.

Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor

Este foarte important pentru un magazin iesit din comun sa isi formeze o imagine de calitate, sa exceleze atat prin produse, cat si prin prezentare, lucru care merita nota maxima in cazul celor de la "La Bunataturi".

Placuta de lemn expusa inca de afara, pe care e scrisa frumos o lista de produse, rafturile frumos aranjate care umplu peretii, etichetele de preturi scrise mare si frumos, cosuletele de cadouri care garnisesc magazinul si doamnele zambitoare cu sortulete colorate care te intampina alcatuiesc un peisaj intr-adevar incantator.

Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor

Ochii ne-au zburat in toate partile, caci bunataturile din rafturi sunt in mare parte nemaivazute in supermarketurile din Romania. Iaurturile, branza si untul grecesc au fost primele pe care ne-au cazut ochii.

Stiindu-l pe Metropotam gurmand, doamnele amabile l-au tratat cu iaurt grecesc de oaie care l-a facut aproape sa toarca de bucurie! Iaurturile, ayranul si kefirul costa intre 6 si 30 de lei, in functie de cantitate sau categorie, iar branza feta costa intre 30 si 45 de lei.

Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor

Trecand mai departe, la raionul de dulciuri, ochii lui Metropotam s-au facut din ce in ce mai mari la vederea tuturor sortimentelor de ciocolata belgiana sau italiana, la vederea dulceturilor si a amabalejlor frumos colorate si impachetate.

Ouale de paste de ciocolata in diferite dimensiuni inca se mai aflau la raft, dupa ce au fost la mare cautare acum doua saptamani, la un loc cu gainusele si iepurasii frumos impachetati.

Pe langa dulceata si ciocolata, am observat si o multime de sortimente de paste italiene si de asemenea pasta de masline sau otet balsamic cu cele mai variate arome. La preturi nu am mai tinut seama sa ne uitam, imbatati fiind de tot ce vedeam in jur.

Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor

Vinurile au si ele locul lor de valoare pe rafturile din ultima incapere a magazinului, din nou ametind creierul prin multitudine si varietate. Cele mai bune vinuri romanesti au fost stranse de "La Bunataturi", alaturi de alte vinuri si spumante aduse din Italia.

Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor

Ca parte din prezentarea vizuala despre care vorbeam la inceput, magazinul este cunoscut pentru cadourile de bun gust pe care le ofera, produse alese de client sau sugerate de angajatii magazinului, decorate intr-un mod deosebit, fie intr-un cosulet, fie intr-o cutie, acestea avand valori diferite, in functie de dorintele clientului.

Cosurile de cadouri pot varia in pret de la 100 la 2000 de lei, aflam suprinsi de la doamnele amabile. Ei bine, asta da cadou, ne gandim!

Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor  Magazinul "La Bunataturi", fericirea gurmanzilor

Lui Metropotam i-a fost greu sa paraseasca magazinul, parca dorind sa ia cate un pic din fiecare bunatate, dar cum stie ca cele mai bune lucruri vin in cantitati mici, s-a gandit sa se pastreze pentru data viitoare si sa lase si altora loc sa viziteze magazinul si sa isi umple cosuletul. Pana atunci, va ofera mai multe poze in galerie.

Nu uitati de Orasu'n Bucate de pe 12 mai, puteti gasi si acolo delicatesele de la magazinul "La Bunataturi".

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera