Magazin online: husepiele.ro

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe modelul "my precious, cautious, my precious! We musstn't rissk our neck, musst we, precious? No, precious" (citare din Gollum, Lord of the Rings), daca ai un smartphone sau un telefon pretios, trebuie sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa-l protejezi.

Nu te punem sa duci lupte aprige pentru bunastarea gadget-ului tau. Poti insa sa faci un shopping virtual pe husepiele.ro si sa alegi invelitoarea classy potrivita.

In magazinul virtual husepiele.ro gasesti multe modele de carcase si huse pentru gadget-ul tau. Invelitorile sunt pentru smartphones precum iPhone, Blackberry, Nokia, Samsung, Toshiba, HTC si alte asemenea. Pe site gasesti huse simple, pe tipul business si classy, unele chiar cu influente de kitsch.

Daca vrei ceva mai trendy, trebuie sa apelezi la furnizorii din strainatate (din Spania si Saint-Tropez); avantajul este ca se ocupa administratorii site-ului de comanda ta, tu doar trebuie s-o astepti dupa ce ai ales culoare, tipul de piele si modelul husei.


husa 1 husa 3 husa 5

Cum faci shopping?

Dai click pe modelul tau de telefon, te uiti in vitrinele in flash care iti arata si cele mai mici detalii ale produsului cautat (poti sa vezi pana si cusaturile husei) si apoi, daca simti ca telefonul tau va fi fericit cu noua lui haina, faci comanda.

Trimiti comanda si completezi un formular destul de simplu cu nume, prenume, adresa, telefon. Vei fi sunat apoi ca sa confirmi ca tu ai facut acea comanda. Livrarea produselor se face prin Posta Romana (taxa 9 lei) sau prin curierat rapid (taxa de Bucuresti, 6 lei+6 lei+1% din valoarea produsului+TVA, in tara aceeasi formula doar ca se schimba primul numar cu 11 lei).

De exemplu, sa presupunem ca ai un telefon Toshiba TG01 si vrei aceasta husa care are si suport de carti de vizita. Daca vrei ca husa sa-ti fie livrata in afara capitalei, pentru acest produs de 240 lei vei plati o taxa de 19,4 lei +TVA.


husa 4 husa 2 husa 6

Mmm...more shopping

Partea buna la acest tip de shopping e ca poti sa alegi si din ce nu este expus publicului. Mai exact, daca vrei o husa mai cu dichis si nu o gasesti pe stoc, intri pe site-urile producatorilor, Piel Frama si Noreve, te inspiri si apoi scrii in rubrica de contact, in formularul rapid, cum vrei sa-ti personalizezi husa.

Desigur, pretul va creste, dar gadget-ul tau va putea straluci in toata splendoarea lui cu noua haina, model unicat. Rasfatul pentru telefonul tau nu vine cu un pret foarte mare; mai exact, husele din piele 100% naturale, lucrate manual au preturi intre 150 si 240 lei.

Pentru cele personalizate, preturile vin dupa ce ii spui dorinta ta lampii fermecate in materie de accesorii pentru telefoane.

Husele pot fi simple, pe modelul casuta pentru telefon din care poti scoate gadget-ul usor si, la fel de simplu, poti sa-l pui la loc; mai mult, poti sa-ti imbraci telefonul intr-o husa de piele din care nu va mai iesi decat daca vrei sa-l tii in pas cu moda si sa-i tot schimbi colectiile vestimentare.

Husepiele.ro are si cont de Twitter.

Tu iti protejezi telefonul? Daca da, cu ce tip de husa?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera