Magazin online: Inspired Shop

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intr-o buna seara, la usa Metropotamului a sunat cineva. Era curierul- Mos Craciun de vara care ne-a adus un cadou de sezon: doua tricouri albe cu niste imprimeuri funky. Am citit dedicatia si, ca sa vezi, erau trimise de Asociatia Inspired, stii tu, acea organizatie care se ocupa cu promovarea tinerelor talente la nivel artistic: fotografie, pictura, design fashion, arhitectura, design grafic si altele.

Initiativa Inspired , atat cea a unei asociatii cat si cea a unui concurs pentru studenti si tineri talentati a aparut undeva prin 2007. Despre primul Inspired am scris noi aici si nu i-am neglijat nici in 2010 cand au avut un concurs de papusi in colaborare cu Unicef intr-ajutorarea copiilor defavorizati. 

tricouri inspired tricou inspired
Tricourile primite de Metropotam

Ce-i drept, ar fi fost pacat ca toate creatiile micilor artisti sa se piarda si sa ramana doar diploma in urma muncii si a creatiei inspirate de diverse muze. Asa a aparut in peisajul online, magazinul Inspired cu tricouri si creioane.

Desi nu au multe produse in magazinul Inspired, aici se merge pe ideea ca esentele tari se tin in sticlute mici asa ca, in micul butic online o sa gasesti doar cateva modele de tricouri, 27 mai exact, fiecare desen apartinand unuia dintre castigatori sau purtand semnatura unui membru din juriu. Panoul de onoare al castigatorilor din 2007 pana acum zace cu mandrie pe bucatile albe de bumbac, asteptand sa fie scoase in lume si apreciate.


sursa foto

Fiecare tricou este 50 de lei, dar justificarea din spatele acestui pret este ca ca 0,50 centi din valoarea fiecarui tricou ajung la creatorul insusi si o alta parte din profit merge la Asociatia Inspired ca sa poata sa sustina si pe viitor puii de artisti.

Tricourile au ca model poze, schite si desene din fiecare categorie a concursului Inspired: fashion, accesorii, arhitectura, design grafic si fotografie. Fiecare tricou poarta si semnatura artistului pe interior si o mica eticheta la vedere marca Inspired. Croiala este una simpla, clasica, de tricou cambrat, toate modelele sunt albe cu poza imprimata intr-un aspect vintage. 


sursa foto

Ce mai au in magazinul Inspired? Creioane de moda veche, asa ca cele pe care le tineam in penar si le scoteam sfiosi la ora de mate, cele din lemn cu radiera in coada. Elemntul de noutate la aceste creioane este ca ele sunt si pentru dreptaci si pentru stangaci. Nu stim exact ce presupune asta, dar vom afla, sigur gasim un stangaci prin redactie, ii punem un creion in mana si il trimitem la desenat. Creioanele pentru dreptaci sunt 3 lei si cele pentru stangaci sunt 2 lei.

Comanda se face astfel: trimiti un mail cu doleantele tale si cu datele tale la comanda@concurs-inspired.ro, vei fi apoi contactat pentru confirmarea comenzii, trimiti banii prin transfer bancar sau prin mandat postal si apoi astepti sa vina pachetul. Exista si varianta de a merge la sediul Inspired unde te asteapta o cafea sau o apa rece (dupa pofte) si de unde poti sa ridici comanda. Dar mai multe detalii despre plasarea comenzii gasesti aici


sursa foto

Cum spuneam, un magazin mic, dar care promite multe. Plus ca ai sansa sa hranesti altruismul din dotare, prin contributia ta la sustinerea comunitatii tinere de artisti. Pe langa altruism, lucrezi si la partea egoisto-superficiala, purtand niste tricouri dragute si inedite.

Inspired Shop: inspiredshop.wordpress.com2 comentarii

Magazin online: Inspired Shop
alex
#1 -

copie
asta e un fel de copie nereusita a inkspired.ro
Magazin online: Inspired Shop
csanad
#2 -

ai dreptate

sau al http://www.preppielook.ro/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera