Magazin online: Custom Garage - sport extrem si alternative lifestyle

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cum sporturile extreme si asa-numitul "alternative life style" iau un avant din ce in ce mai puternic in Romania, piata de echipamente trebuie sa le faca fata. Sustinand aceasta idee, un nou magazin cu echipamente si imbracaminte pentru impatimitii de bicicleta, skate sau snowboard a luat fiinta de curand, Custom Garage, numai in varianta online pentru moment.

Site-ul este impartit in sapte mari categorii de produse: bike, grafitti, incaltaminte, ski, snowboard si street, carora li se alatura si sectiunea de blog, in care suntem pusi la curent cu stiri si interviuri din lumea sportului extrem romanesc si international.

Fiind constienti ca primii pasi sunt intotdeauna mai timizi, facem o plimbare virtuala prin produsele oferite de custom garage si regasim o categorie de bike dominata de produse pentru impatimitii downhill sau dirt bike, cateva biciclete de downhill de la Devinci care ajung la 20 000 de lei si cateva de dirt, hardtail sau full suspension de la Ram si Kreidler cu preturi intre 1600 si 2900 de lei, alaturi de care avem protectii, casti sau ochelari de la 661, TSG, THE si altele.

Pe langa acestea se mai afla si o gama de biciclete de oras tip cruiser de la Nirve care pot costa de la 1700 la 3200 de lei.

DevinciNirveRAM

Sectiunea de grafitti, putin atipica unui magazin cu specific sportiv, ofera personalitate site-ului, aratand sustinerea pe care Custom Garage o ofera artelor afiliate cu sporturile extreme.Va puteti face plinul de sprayuri de la Kobra si Montana, capace, markere si refilluri la preturi bune, gama nefiind inca atat de variata, asteptam deci diversificarea.

Incaltamintea, atat pentru baieti, cat si pentru fete, este asigurata de marci precum Adio, DVS, Fallen si Lakai; puteti gasi reduceri si preturi pornind de la 199 de lei.

DVSLakai

In ceea ce priveste partea de skate, puteti alege intre 20 de placi Deathwish, DGK sau Real cu preturi de 239 sau 240 de lei, pe care le puteti combina cu accesorii, axe Fury sau Thunder si roti Spitfire.

Skiurile sunt furnizate de Line si Apo, oferite la preturi reduse, intre 959 si 1319 lei, claparii de la Full Tilt si betele de la Line.

In partea de snowboard, avem placi de la Ride cu preturi intre 949 si 1599 de lei, boots de la Ride la pret redus, pornind de la 499 de lei, jachete, first layers si pantaloni de la Horsefeathers sau ochelari de la Dragon.

123567

48

Pe langa echipamentele sportive, avem si categoria de “street”, unde gasim ceasuri de la Bodega si Patch, genti de la Eastpak, curele de la Horsefeathers, ochelari de soare de la Dragon, portofele de la Mighty Wallet, rucsaci de la Crumplers si Horsefeathers si casti audio de la Urbanears. De asemenea avem si cateva articole vestimentare: hanorace de la DVS si Fallen, jachete de la Matix si Dash, sepci de la Fallen si Obey, sau sosete de la Volcom.

9101112

Comenzile se fac online, plata fiind facuta ramburs prin posta romana sau la livrare prin curier.

Cei de la Custom Garage ne promit o diversificare a produselor in viitorul apropiat, cat si descrieri detaliate ale catorva dintre ele, alaturi de promotii si concursuri cu premii speciale, care se vor desfasura pe pagina de facebook a site-ului.

Fara a uita sa le mentionam deviza - “We ride with style”, salutam echipa Custom Garage.ro, asteptam sa isi impregneze stilul pe piata romaneasca si sa isi faca facuta prezenta in mediul riderilor de toate felurile din Bucuresti.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera