Magazin online: Bumbac100

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De ce sa folosesti cuvinte cand imaginile de pe tricouri pot vorbi in locul tau si pot urla sus si tare ca esti cool, urban, hipster, revoltat, trend-setter sau o victima a stilului. Tricourile au acea putere speciala de a comunica in locul nostru si de a spune tot printr-o imagine pe o bucata de bumbac. Pentru astfel de obiecte vestimentare, unele cu staif si mai speciale exista Bumbac100.

Magazinul online nu este un simplu loc in care spui ca vrei un smiley face imprimat pe tricou si astepti sa se coaca. Bumbac100 este un spatiu pentru artisti in care moda si trendul se creeaza chiar sub puterea click-urilor tale. Pe modelul de succes al threadless.com, si Bumbac100 incurajeaza tinerii designeri sau orice alte persoane cu talent la desen sa inscrie un model pentru tricouri.


sursa foto: bumbac100.ro

De aici mai departe, ce e inedit si misto ramane, ce nu ramane doar sub forma unor amintiri. La Bumbac100 o sa gasesti tricouri pentru zilele cu norisori pufosi si curcubeu, tricouri pentru zilele in care te simti revolutionar, sarcastic, plin de umor, zeflemist, suparat si tot asa.

Fiecare design de tricou trebuie sa le bata pe toate celelalte. Artistii nu stau si dau din creionul virtual pana ideile din capul lor chiar prind o forma. Si daca te uiti la toate modelele care au ajuns in catalogul Bumbac100, o sa observi ca nu e nimic banal sau vreun desen la care sa spui: "ah, l-am mai vazut pe undeva". 


sursa foto: bumbac100.ro

Bumbac100 este si magazin, dar si spatiu de promovare a ideilor crete si a imaginilor vorbitoare. Fiecare tricou are si un titlu sugestiv si artistul din spatele imaginilor nu este o naluca sau un designer cu nasul pe sus, nu, el se arata si iti prezinta rodul muncii sale fara rezerve. De la desene psihedelice la desene limpezi si simpliste, in acest magazin sigur o sa gasesti o imagine potrivita pentru moda urbana. Si, daca nu esti multumit, pune mana si creeaza tu ceva.

Inscrie-ti tricoul in propunerile pentru catalog si asteapta voturile userilor care, intr-o saptamana, pot alege daca esti sau nu designer. Ai si optiunea sa inscrii design-ul pentru critica daca vrei sa afli parerea celorlalti inainte sa treci la pasul 2 si sa-l propui spre aparitie in catalogul Bumbac100.


sursa foto: bumbac100.ro

Tricourile nu sunt nici foarte scumpe, preturile pornind de la 55 de lei si ajungand undeva pe la 59 lei. Pentru fiecare tricou vandut, artistul a carei creatie s-a cerut primeste 4 lei. Asadar, pe Bumbac100 se face shopping cu investitie in talentele viitorului. 

Actiunile in magazinul online sunt un pic mai complexe decat cele din cabina de probe. Poti sa vezi cum ti-ar sta cu un anumit tricou daca incarci o poza cu tine ca sa vezi mai exact cum iti sade. Poti sa ceri asistenta in legatura cu marimile, sa afli ce mai gasesti in colectia unui anumit artist si chiar sa-ti dai cu parerea la obiectele fashion facute cu minte si umor.


sursa foto: bumbac100.ro

Noi am gasit cateva modele simpatice pe Bumbac100 dintre care "You have something there", "Zebra face", "Self sufficient", "Coffee alchemy", "Indigestion", "Black spoils the fun" si multe, multe altele. Abia asteptam sa vedem poate in curand o sa gasim si un metropotam stilizat pe acolo, sigur ar face furori un astfel de imprimeu.

Pana atunci te lasam si pe tine sa-ti alegi tricourile preferate. Chiar, ce design iti place de pe bumbac 100?


Magazin online si spatiu de inscriere modele si votare: bumbac100.ro
Pagina de Facebook a Bumbac100.
5 comentarii

Magazin online: Bumbac100
classiq
#1 -

Comentariu nou

mi se pare un concept foarte original. imi place ideea ca userii pot vota design-ul care le place, ca oricine se simte inspirat isi poate incerca talentul. design-ul fiecaru tricou e intr-adevar altfel de ce am vazut pana cum si pretul e super ok

Magazin online: Bumbac100
Maria
#2 -

copie threadless

http://www.threadless.com/

Magazin online: Bumbac100
Bumbac100
#3 -

@ Maria

Nu am ascuns niciodata ca am fost si inca suntem fani Threadless - proiectul bumbac 100 a fost gandit asemanator cu ce oferea threadless, pentru ca noi am simtit nevoia unei astfel de miscari in Romania.De ce nu se poate si la noi asa? Cu standarde "ca la ei", cu designuri de calitate si cu mesaje destepte "ca la ei". Prin acest proiect noi ne-am propus sa sustinem designerii din romania cat si sa venim cu un serviciu facut special pentru userii din romania. Poti spune ca ne asemanam ca si concept- dar si aici exista diferente majore, tricourile noastre sunt in serie limitata 100 pentru fete/ 100 pentru baieti, toate sunt inseriate - deci ce primesti e sigur unic, pe langa tricou vei gasi in colet si o prezentare a designerului si a designului. Pe langa ce facem online noi am avut in aceasta vara si aparitii offline, prin care ne-am expus si mai mult ideea principala - ca si tu poti participa activ la ce inseamna miscarea de design de la noi - am dat pana acum mai mult de 700 de tricouri gratis pe care cei prezenti la diferite festivaluri si le-au putut desena cum vor ei. Avem la activ 4 concursuri offline de desen cu diferite premii si 2 concursuri speciale pe site. Nu vrem sa copiem - vrem sa fim altfel pentru noi si pentru voi.

Magazin online: Bumbac100
Rook
#4 -

Comentariu nou

cat m am chinuit pentru un desen si n a fost acceptat..

Magazin online: Bumbac100
alex
#5 -

Eu mi-am luat de pe <a href="http://www.inkspired.ro"> !
Au modele multe si cool si sunt mai ieftine decat ce ati amintit voi aici.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera